Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14-04-2013, 05:01 PM   #18 (permalink)
maviinci
Binbaşı
 
maviinci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Feb 2010
Mesajlar: 1,549
Tesekkür: 5,267
1,458 Mesajinıza toplam 5,344 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
maviinci is a name known to allmaviinci is a name known to allmaviinci is a name known to allmaviinci is a name known to allmaviinci is a name known to allmaviinci is a name known to all
Standart Cevap: hayatta bir amacım yok.Nasıl amaç belirleyebilirim?

Alıntı:
jaimemiamor Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
önceden istediğim çok şey vardı ama artık istediğim birşey yok.Depresyonda mıyım?Değilim sadece amacım yok.Öyle yaşıyorum.Bu durumumdan memnun değilim ama napayım uğraşıyorum bulmak için.Önceden istediğim çok şey vardı.mesela küçükken bisisklet istedim almadı babam çook istemiştim çoook çünkü herkes ine biniyor topluca ben gelmişim 3. 4. sınıfa hala ilkokul çocuklarının bindiği e biniyorum.Tekerleri ağırlığımdan böyle inik gibi oluyordu.Sonra okulda halkoyunlarına katılmayı istemiştim ona da izin vermedi babam.Keman çalmayı çok istemiştim.Ona da maddi durumumuz yok diye izin vermediler.Babam herşeye boşverirdi zaten bizimle ilgilenmezdi uzaktan büyüdük biz.Dün aklıma o cd gledi zten onu dinlesem faydası olur mu diye.ben dinledim o cdyi 21 gün neler neler dinlemedim.İşte bizim gibi evlatların kıymeti blinmiyor vardır bunda da bi hayır iti kopuk bi çocuk olsaydık acaba nasıl olurdu.
kuyruğunu kovalayan ve yakalayamadığı için yakınan kedi sendromu ;) aynı durumdayım seninle ben. neden küçük şeylerle mutlu olmakla başlamıyorsun? tohum getirdim, saksı aldım, toprak aldım, tohumları içine koydum, her gün suluyorum ve çıkmasını bekliyorum. kedi seviyorum, müzik dinliyorum, film izliyorum.. iki sene önce çatı katında kalıyordum, bir buçuk metrelik bi çıkıntı vardı, oraya buğday saçardım ve kumrular, güvercinler, serçeler gelirdi yemeye, ben de camın köşesine geçer izlerdim. çoğu zaman hevesim yok ama hiç olmamasındansa böyle küçük şeylerle uğraşıp hafif hafif kıvılcımlandırarak zamanı geldiğinde büyük bi sıçrama yaptırmak için hazır tutuyorum. Mesela şimdilik yüzme kursuna gitmiyorum. ya da, şimdilik gitar almayıp şimdilik gitar kursuna, dil kursuna gitmiyorum.. ama bu ve bunun dışındaki bazı şeyleri zamanı geldiğinde yapabilmek için az da olsa hayal ediyorum.. o zaman hazır olabilmek için şimdiden temel atmak lazım ;)
maviinci isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla