Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24-03-2013, 02:06 AM   #11 (permalink)
shadow_walker_
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Jul 2012
Mesajlar: 66
Tesekkür: 32
47 Mesajinıza toplam 77 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
shadow_walker_ is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: NLP; İnsanin Kendisinin En İyi Versiyonu Olabilme Sanati

Mesleginden, isinden, evliliginden yakinan insan sayisi gün gectikce de artiyor. Hayattaki "ideallerine" kavusamayip, herseyi "kader"e baglayan binlerce insanla cevrili etrafimiz. Bir türlü basariya kilitlenemeyip, her seferinde "yenildiginize" isyan edenler, acikli sarkilarda buluyor teselliyi.

bu cümle tam beni anlatmış .. 25 yaşıma girmek üzereyim fakat kendimi 4-5 sene yaşamış gibi hissediyorum .. geçmiş hayatımda verdiğim yanlış kurallar çevredekilerin bana karşı olumsuz davranışları/etkileri yüzünden özgüvenimi kaybettim hemen hemen her konuda .. uzun zamandır bu tarz yöntemler araştırıyorum çok iyi sonuçlar alanlar çoğunlukta .. bu yöntem beni gerçekten bütün sorunlarımdan kurtacak mı ? sorunlarımın biri bitiyor diğeri başlıyor bitecek gibi de durmuyorlar ..nlp nin eft den farkı ne peki ? türkiye de tavsiye edebileceğiniz nlp uzmanları varmıdır ? hayatımda her şey ters gidiyo neredeyse istediğim gibi biri olamadım .. hemen her gün depresyondayım .. güne mutlu başlamayalı çok zaman oldu .. bir amaç için yaşadğımı hissetmiyorum .. şimdiki aklıma 10 sene önce olsaydı ve bazı yaşadığım şeyleri yaşamasaydım çok daha farklı yerde olabilirdim şu an .. ama bu saatten sonra nlp beni nasıl değiştirebilir ? ... beni değiştirirse emin olun herkesi değiştirir ...

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

shadow_walker_ isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla