Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27-02-2013, 11:23 AM   #36 (permalink)
Işıklı yol
Super Moderator
 
Işıklı yol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Jan 2013
Mesajlar: 2,480
Tesekkür: 2,848
1,792 Mesajinıza toplam 3,354 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Işıklı yol has a spectacular aura aboutIşıklı yol has a spectacular aura aboutIşıklı yol has a spectacular aura about
Standart Cevap: Kitap Önerileri (Kişisel Gelişim Dışında)

BU KİTABI NASIL KULLANABİLİRSİNİZ ?

Bu kitap, medyada gördüğünüz, size empoze edilen, gerçek dışı, hayal ürünü, mantıksız yaklaşımlar ile sunulan Feng Shui felsefesini sorgulatacaktır. Kulaktan dolma edindiğiniz bilgiler de dahil bu kitap sonrası anlamını yitirecek ve Feng Shui’nin esas yüzünü öğrenmenizi sağlayarak, acıları ve sevinçleri ile örülü yaşam yolunuza yeni bir kapı aralayacaktır.

Kitabın baş kahramanı sizsiniz, siz olan benim. Bütün bu anlatı ise yaşam hikayesini deneyimleyen bizim için. Zaman zaman anlatılar içinde şiirler, lirik cümleler ve mistik yaklaşımlar da bulacaksınız.

Bu benim. Size bir sürü teknik bilgiyi arka arkaya sıralayarak ne yapacağınızı anlatamazdım.

Feng Shui teknik görünen yüzünün altında, bütün sistemi ayakta tutan ve duygulara temas eden çok özel bir öğretidir. Bunu esgeçmem veya size duyurmamam mümkün değildi. Bu nedenle elimden geldiği kadar, duygularınıza dokunmaya ve yaşamak mucizesini tarif eden herşeye uzanmaya çalıştım.

Kitabı, öncelikle bölüm sırası atlamadan okumanızı rica ediyorum. Bahçelerin sırası, güneşin gökyüzünde yükseldiği ve yerküreyi aydınlattığı hattın izdüşümüdür. Göklerin sınırsız bilgeliği altında, yeryüzünün bilgiye her zaman aç yolcularının, yaşam amaçları ne olursa olsun geçmek zorunda oldukları aşamaları da bu izdüşüm ile takip ettim.

Bahçelerin her biri, yaşam boyu, kimliğimiz ne olursa olsun içinden mutlaka geçtiklerimizden oluşmakta. Onları Feng Shui’nin köşeleri olarak tanıyorsunuz. Şimdi ise size, bugüne kadar hiç söylemediklerini söylemek üzere bütün kapılarını aralıyorlar.

Sizi ruhsal bir yolculuğa çıkarıyorum. Bu yolculuğun, ben yazarken yaşattıklarını sizlere de yaşatıp yaşatmayacağını bilmiyorum. Fakat amaç aynı olmamız değil, ben kendi bahçelerinizi ekmenizi istiyorum. Eğer hangi vazoyu, ne renk yatak örtüsünü, kaç tane kuğu biblosunu nereye yerleştireceğinizi söyleyeceğimi umuyorsanız sizi üzeceğim. Bu nedenle şimdiden özür dilerim. Bu kitap size, bugüne kadar yaşadığınız hayatı Feng Shui’nin gerçek bakış açısı ile sunacak. Değişim yaşayacak, kızacak, sevinecek, üzülecek, heyecanlanacaksınız. Amacım size Feng Shui mucizesinin neden işe yaradığını göstermek. Siz de bu kitabın bakış açısı ile hayata bakarsanız, pek çok şeyin aydınlandığını göreceksiniz. Değişim mucizesinin yaratıcısı siz olacaksınız. Ben sadece yolu göstereceğim.

Sevgilerimle,
İçmimar Funda Ceyhan
Kitabın adı arkadaşlar 9 kutsal bahçe, daha bende okumadım ama birazdan kısmetse almayı planlıyorum. Fakat ben seveceğimi umuyorum. Ne dersiniz, isterseniz sizde benimle beraber çıkın bu yolculuğa :)
Işıklı yol isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla