Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-01-2013, 06:22 PM   #10 (permalink)
Eğlenceli
Teğmen

Eğlenceli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 149
86 Mesajinıza toplam 193 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Eğlenceli is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Bu soru kafama takılıyor

Alıntı:
Işıklı yol Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Ben resim yapıyorum. Bazen bir rengi dakikalarca saatlerce ararım. Şimdi çalıştığım resimde sonbahar yaprakları var. Allahım deli olacam nasıl bulacam o renkleri ben. Bir yandan resme bakıyor bir yandan söyleniyorum " Allahım bu nasıl renk, Allahım bu nasıl bir renk ya Rabbim?" Eğer bir sanatçıysanız, Allahın yarattıkları karşısında derin bir acziyet duygusu yaşarsınız.Bazen bir çiçeğe bakıp ya da bir manzaraya bakıp ağladığım çok olmuştur. O muhteşem güzellik karşısında, derin bir hayranlık, huzur, sevinç ve acziyet duygusu yaşarım. Hele Işığın suda ki dansı, yaprakların rüzgarda salınışı Hz Mevlanamın dediği gibi " bak ağaçların yaprakları nasılda alkışlıyorlar" Ve O ağaçları topraktan yeryüzüne uzanmış eller olarak değerlendirir. Ellerinde binlerce hediye ile yeryüzüne uzanmış eller.
sizi çok iyi anlıyorum. görsel güzelliklere karşı aşırı duyarlılık durumu bende de var. boş vakitlerimde internetten duvar kağıtları toplarım. duygusal olarak çok dara düştüğümde balkona çıkar ve gökyüzündeki ayı uzun uzun seyrederim hipnoz olmuşcasına.
hatta renkler konusunda çok takıntılıyım. benimkisi daha ziyade kişisel imaj ve doğru giyim üzerine...yanlış tonda seçilmiş bir kıyafet giydiğimde çok kötü hissederim yada başka bir uyumsuzluk varsa....sıcak renk soğuk renk ara renk ana renk hepsini bilirim. saç renklerininin saç boyalarındaki numaralı kodlarının anlamlarını bile bilirim. benim de mükemmeliyetçi olmam gereken tek alan bu olsa gerek. ama malesef ki başka konularda da mükemmeliyetçilik var..hepsini bu alana yoğunlaştırsam iyi olacak