Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18-01-2013, 08:23 AM   #4 (permalink)
maviinci
Binbaşı
 
maviinci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Feb 2010
Mesajlar: 1,549
Tesekkür: 5,267
1,458 Mesajinıza toplam 5,344 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
maviinci is a name known to allmaviinci is a name known to allmaviinci is a name known to allmaviinci is a name known to allmaviinci is a name known to allmaviinci is a name known to all
Standart Cevap: Siz ne düşünüyorsunuz?

Alıntı:
kendi için emek verene, kendine yardım etmek isteyene Allah'ın yardımı şimşek gibi gelir. Çoğu insan kendini değil karşısında olanı değiştirmek ister yada suçlar.
Burda bitirmiş 3 sene önce yaşadığım bir şeyi anlatmak istiyorum :)) çook eskiden, küçüklük zamanımızda bana eziyet eden çocuklar zihnimde o kadar yer etmişler ki, bu olayı içime bir türlü sindirememişim.. Bir gün facebook'ta bunlardan birini buldum Başladım buna söylenmeye; "işte siz bana şöyle yaptınız, hepinizhesabını vereceksiniz, siz ne biçim insansınız" vs..

(Ben sanıyorum ki, her şey o zamankiyle aynı. Halbuki aradan 8 9 sene geçmiş, bu olan bitenlerle benim muhatap olmam şahsi bir şey değil. O zaman o anda orada kim olursa olsun ona aynı şekilde davranmaya çalışacaklardı.)

Derken, bu arkadaş bana; enes, sen şaka mı yapıyorsun yoksa ciddi misin, dedi. Ben şok oldum, sen o kadar yaz, adam sana şaka mı yapıyorsun, desin. Durdum, bi düşündüm. O sıralar hayatimdegisti yle yeni tanışıyordum Ya dedim, bu işte bir şey var, saçmalıyorum ben dedim O an şaka yaptığımı söyledim.. Güldüm falan filan. Belki de, bu sözü o an görüp idrak edebilseydim çok daha farklı olacaktı.. Ama hayırlısı böyleymiş, diyorum :))

Karşımdaki bana şunu yaptı, bu şu anlama gelir, o zaman bu bana düşman ya da benim kötülüğümü istiyor gibi saptamalar hayatımızı olumsuz yönde etkiliyor.. Çünkü yeryüzünde 7 milyar insan var diyelim, işte bir olay karşısında 7 milyar farklı tepki oluşabilir..:)) Sanıyorum, Işık Elçi'nin söylediğiyle paralel bir şey :))
maviinci isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla