Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17-01-2013, 10:12 PM   #23 (permalink)
Eğlenceli
Teğmen
 
Eğlenceli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Feb 2012
Mesajlar: 108
Tesekkür: 149
86 Mesajinıza toplam 193 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Eğlenceli is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: 2013 yeni yıl hediyesi:gizemli 6 / şans ve aşk

Alıntı:
scouter Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Yorumlardan anladığım kadarıyla paylaştığınız telkin sadece aşık olmak yada birinin bize aşık olmasını sağlamak amacı taşımıyor... Aslında günlük yaşamda yoğunluktan dolayı farkına varmadan içimizdeki bastırdığımız derinlerdeki sevgi duygularını gün yüzüne çıkartıyor.

Eğlenceli bence böyle değişimler yaşamaya başladığına göre her şey daha yeni başladı..... Ne dersin?
evet doğru :) içimizdeki gizli sevgiyi gün yüzüne çıkarıyor olmalı. işin açıkcası günlük hayatımda dışarıdaki insanlara hiçbir şekilde beni sevsinler sempati duysunlar diye bir çabam olmadı. her zamanki gibi doğal tavrımdaydım. ama meditasyon sanırım enerjimizi auramızı değiştiriyor olmalı ki karşıma çıkan insanlar hep kolaylık sağladılar. hatta geçen seferki bir durumdan dolayı gıcık kaptığım bir insanı başka bir gün tekrar görmek zorunda kaldım. o kişi bile bana sıcak ve güleryüzlü davrandı. öyle olacağını hiç beklemiyordum. yani bu meditasyon daha önce açamadığım yada açmakta zorlandığım bazı kapıları benim için açtı diyebilirim. bir de zihnimde çok rahatlama hissettim. daha net ve açık düşünüyorum. zihnimde belirsizce düşünceler uçuşmuyor artık.

evet bunlar daha başlangıç olmalı :) henüz hoşlandığım birisi olmadığı için bu meditasyonla insan hoşlandığını hayatına çeker mi çekmez mi bilmiyorum. eğer ki birinden hoşlanmaya başlarsam zamanla görücez bakalım. burada gelişmeleri paylaşmaya devam ederim :) benim dileğim iyi bir evliliği hayatıma çekmek .ailem bugüne kadar bu konuda duyarsızdı hatta köstek oluyorlardı. onlar bile şimdi benim evlenip mutlu olmamı istemeye başladılar. hatta geleceğim için yardımcı olacak planlar kurmaya başladılar
__________________
Eğlenceli isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla