Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-01-2013, 10:32 PM   #7 (permalink)
Eğlenceli
Teğmen
 
Eğlenceli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Feb 2012
Mesajlar: 108
Tesekkür: 149
86 Mesajinıza toplam 193 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Eğlenceli is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: İçe Dönük İnsanlar Hakkında En Bilindik 10 Mit

maddeleri şöyle bir okudum da.... meğer ne kadar çok şeyi değiştirmişim kendimde onu farkettim. bazen eski hal ile yeni hali karşılaştırmak gerekiyor neleri başardığımızı görmek için.

Madde 1 i değiştirmişim , artık "konuşmak için konuşmak" denilen şeyi ben de yapabiliyorum. konuşmak için konuşmayı tamamen sesssiz kalmaya tercih ediyorum ve eskisi gibi "boş konuşmak" olarak değerlendirmiyorum.

madde 7 yi değiştirmişim. artık standartlara meydan okumuyorum. kendimi daha topluma ait ve merkezde hissediyorum. kendi düşüncelerim ile toplumun genel görüşünü sentezleyerek yaşıyorum. hem kendime ait limanlarım hem de topluma bağlı şeylerim var. popüler kültüre karşı ilgim arttı ve takip edebiliyorum

madde 8 i değiştirmişim, artık ağırlıklı olarak sadece kendimle ve kendi duygu düşüncelerimle değil, dış dünyada olup bitenlere ve başkalarının dertleriyle karşı da ilgiliyim. empati yeteneğimi arttırdım.

madde 9 ü değiştirmişim eskiden sakin yerleri tercih ederken şimdi halka açık yerlere de odaklanmaya başladım. toplu taşıma servislerine binebiliyor alışveriş merkezlerine gidebiliyorum.kalabalık beni eskisi kadar germiyor.

ayrıca madde 10 a katılıyorum ve iyileşilebileceğine inanıyorum. baksana kaç tane maddeyi iyileştirip değiştirmişim zaten.
__________________
Eğlenceli isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla