Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-01-2013, 08:45 PM   #3 (permalink)
sweeet
Administrator

sweeet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 19,481
3,779 Mesajinıza toplam 10,280 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to behold
Standart Cevap: Benim Kişisel Gelişim Yolculuğum

Bu arada dün yeniden telkin dinlemeye başladım epeyce kalabalık bir listem var. Özellikle ertelemeyi bırak telkininin ve sosyallik arttırıcı telkinin etkilerini çok bariz hissettim yeniden ilk günden ve şunu fark ettim. Kendimi koruma adına yeni tanıştığım insanlarla arama bazen gereğinden fazla mesafeler koyabiliyorum ve sonuçlarının faturasını da başkalarına kesebiliyorum. Durumun ana kaynağı BENİM. BENmişim. Evet hep BENdim. Artık bu kesin ve kalıcı olarak değişiyor. Çünkü bir kere ben onu yakaladım. İkinci kez onun beni bilinçsizce yakalamasına izin yok.

25 Ocak tarihine kadar telkinleri dinlemeyi düşünüyorum. Artık etkilerinin de farkında olduğum için hayatı soğukkanlılıkla izlemek ve olayları daha bir tarafsız analiz edebilmek güzel olacak diye düşünüyorum. En azından bu cümle bugünümün özeti.

Kendimi seviyorum ve bana verilen değeri her bir zerresine kadar hak ediyorum.

Şükürler olsun.

Hayatın düşüncelerinin aynasıdır.

sweeet isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla