Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30-12-2012, 04:13 PM   #5 (permalink)
Eğlenceli
Teğmen
 
Eğlenceli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Feb 2012
Mesajlar: 108
Tesekkür: 149
86 Mesajinıza toplam 193 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Eğlenceli is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: buraya içimi dökerek rahatlayabilmeyi umuyorum.

Alıntı:
cansuyu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
sanırım kendinizi başarısız gördüğünüz bir dönemdesiniz. belki kısmen doğru, belki de kendinizi algılayışınız bu şekildedir bilemiyorum.
sizle beraber hepimiz kişisel gelişim yolculuğunda emekliyoruz. bi koşu tutturmak mümkün olsaydı keşke ama :)) değil işte, yavaş ve hep devam eden bir süreç bu. yine de birbirimize ayna tutarak kendimize de yardım ediyoruz aslında.
bana öyle geldi ki sevgili eğlenceli ; gerçek hedefler koymamışsınız önünüze.. bişeyleri değiştirmek için silgi yeterli değil hayatta, yeni şeyler yazmak lazım.
ve sanki zaman yönetimi konusunda sorunlarınız var, bunu da doğru planlamayla aşmak çok mümkün.

gerçekten istediğiniz, inandığınız hedefleriniz olduğunda, bu yolda ister taşlar takılsın ayaklarınıza, ister papatya tarlalarında yürüyün, sizin için çok farkedeceğini sanmıyorum açıkçası :)
teşekkür ederim sevgili cansuyu, bana gelişim yolculuğunda yanlız olmadığımı tekrar hatırlattığın için :)
şöyle bir hayatımı değerlendirdiğimde 6 yıldan daha fazladır belki de bugüne kadarki ömrümün yarısı kendimi kişisel gelişime adamakla geçti (15 in de gelişmenin önemini keşdedip başladığımı varsayarsak yani) yani sadece telkine meditasyona umut bağlayıp oturup birşeyler yapmamış birisi değilim.
evet bazı hatalarım oldu. aynı hataları tekrarlamak, bazı ertelemeler, zamanı kullanamamak gibi. ama gerçek anlamda eyleme geçtiğim çabaladığım birşeyler yaptığım da oldu tabi ki.
ama benim şikayet ettiğim şey. bendeki bazı değişimlerin "somut" kanıtlarını gözle göremiyor olmam. mesela diyelim eskiye göre karşılaştırdığımda başkalarının düşüncelerini gereğinden fazla önemseme huyumu büyük ölçüde azalttım diyebilirim. ama öte yandan bu gelişim yoluna çıktığımdan beri hala bugüne kadar benimle beraber peşimden gelen bazı sorunların bitmediğini görmek üzdü beni. bir de kişisel gelişme çalışmalarını benim gibi yıllardır yapıp da hayatında somut değişiklikler olanlardan olamamak üzdü. bakıyorum hala bekarım, bakıyorum oturduğum evi mahalleyi değiştiremedim. çekim yasasında der ki önce bulunduğunuz halden memnun olun, ben memnun olabilmek için evin neredeyse bütün eşyalarını yeniledim ayıkladım dekore ettim ki evimi seveyim ve böylece daha iyi başka bir evle değişsin hayatımda diye. evi gerçekten sevmeye başladım ama mahalle ve dış şartlar değişmedi. veya taşınmamızı gerektirecek bir vesile çıkmadı. veya evlilik gerekçesiyle şu evden çıkamadım. hala buradayım. bakıyorum piyango vurmadı. yani o kadar senenin ve çabanın en farkedilir ürünü "başkalarının düşüncesini daha az önemsemek" olmamalıydı diyorum.

silgi yetmez yeni şeyler yazılmalı diyorsunuz. çok doğru gerçekten ama bulunduğum yerin şartları bana yeni şeyler yazmama izin vermiyor. imkanların dahilinde dışarıya da çıkıp geziyorum.evde kös kös oturan birisi değilim.daha ne yapıyım bilmiyorum.
__________________
Eğlenceli isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla