Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18-12-2012, 05:23 PM   #3 (permalink)
minnettar
Yüzbaşı
 
Üyelik tarihi: Oct 2010
Mesajlar: 202
Tesekkür: 319
370 Mesajinıza toplam 892 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
minnettar is on a distinguished road
Standart Cevap: Kanser Hakkinda...Sure kisitli..

Alıntı:
stregaxx Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Merhaba arkadaslar,

Uzulerek ama ote yandan umit ederek bu konuyu acmak zorunda hissediyorum kendimi. Cok sevdigim bir arkadasimin esi kanser.
Kanser, pankreas ve karacigeri nerdeyse kaplamis durumda.1senelik omrunun kaldigini soyledi doktorlar. Bugun son olarak ondan bir secim yapmalarini istediler: ya kemoterapiyi sececek (umut yok ama en azindan denemek acisindan) ya da olumu bekleyecek. Bir mucize gerektigini soyluyorlar. Heniz 39 yasinda.
Bu sitede 'kanser destek' telkini oldugunu da gormustum ama sizden ricam eger kanserle ilgili herhangi bir tedavi yontemi duyduysaniz ya da bu konu hakkinda birseyler biliyorsaniz bana bildirmeniz. Bu arada kendisi turk degil italyan. Ne kadar ingilizce bildigini bilmiyorum.
Bunun disinda 'Iki nokta' yontemini de gecenlerde yine bu sitede okudum. Nasil isler, nasil yapilir bilmiyorum. Arastirmalara basliyorum ben de. Elimden ne gelirse yapmak istiyorum. Lutfen sizler de bana fikirlerinizle, bilgilerinizle, duyduklariniz veya gorduklerinizle yardimci olun...

Onu kurtarabiliriz. Onun mucizesi biz oluruz belki de ve yine belki de bu siteye rastlamamin amaci da bu olabilir.

Simdiden tesekkurler.

Sevgiler...
ALLAH yardımcısı olsun inşallah.Bir bayan da All türünde kan kanseri olduğunu , çok az ömrü kaldığını söylemiş doktorları...Ailecek bir karar alıp Manisada mezra bir yere taşınıyorlar ,şehrin kalabalığından stresinden pisliğinden uzak. Orada tamamen doğal organik bir hayat oluşturuyorlar ve moral olarak çok yüksek tutuyorlar kendisini ve mucize oluyor ve on sene geçmiş hala yaşıyor ve hastalıktan kurtulmuş. Yani as olan bu hastalığı gözünde büyütmeden sadece kesinlikle yeneceğine inanmak. Bu tarz inancını kuvvetlendirecek inançlar edinebileceği kişileri internetten bulup diyaloğ kurula bilinir zira bir yol tutucu olması da çok önemli.
Birde reişi diye bir mantar türünün , kanserli hücreleri durdurup geri iyileşme sağladığınıda okumuştum, bu firmalarla bağlantı kurulabilinir ,ayrıca keten tohumu yağı ve alabalıkla ilgilide enteresan hikayeler var..Umarım bir yerden şifasını verir Rabbim.Sizlerede geçmiş olur umarım ama moral ve inanç çok önemli.
Birde Norbekov diye bir kişinin ki bu doktor psikoloğ ve özel öğretileri olan bir kişi ve şimdi anımsadım seminerlerine katılan kişilerden kanserli olup iyileşenleride olduğunu bizzat o gruptan insanlar söylemişlerdi ,internette sitesi var ,adıyla girerseniz iletişim adreslerine ulaşacaksınız lütfen burası ile irtibata geçin. Umarım yardımcı olurlar...
minnettar isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla