Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24-11-2012, 01:56 AM   #2 (permalink)
ßyKuS
Yüzbaşı
 
ßyKuS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: May 2011
Mesajlar: 627
Tesekkür: 865
465 Mesajinıza toplam 989 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
ßyKuS will become famous soon enough
Standart Cevap: keşke birileri birşeyler söylese bana...

bende senin gibi ataletliyim ve bu yüzden inan bana çook zaman kaybettim belki yaşım 18 olabilir gençte olabilirim ama bu sorun benim zamanımı fazlasıyla çaldı..

Bu süre zarfında sorunlarımı öğrendim, çözüm yolları buldum ama hernedense çözümleri bulduğumda bir rahatlık duygusu içine girip o çözüm yolunu başka bir zamana yapmayı erteledim. çok defa bu sorunu tekrarladım ama sorunun altında yatan nedeni bilmediğim için birşy yapmadım.

Her ne zaman bir sorunumun çözümünü ertelediğimde o zaman farkettim ki ilk adımı atmanın ne kadar önemli olduğunu.. Burada bilmek önemli değil yapamadıktan sonra ve şuan 41 günlük bir çalışma uyguluyorum kendine güven, bilinçaltı temizlik ve enerjiyi yükseltme, affetme meditasyonu vs. vs.

bütün bu çalışmaları yine erteleyebilirdim ama bunu yapmadım bugün çalışmalarımın 6.cı günü bu kadar çok çalışmayı yapmamda etkili olan şey durup düşünmek oldu hiçbirşey düşünmediğin anda bu durumdan şikayetçi olduğunu ve hemen bir defter ve kalem alıp gerçekleştirebileceğim hedefleri yazmakla işe koyuldum

hedeflerimi sıraladım burası çok önemli çünkü ben ilk adımı atmıştım. önemli olan bu adım zaten. Hedefimi yazdıktan sonra hedefimle ilgili bir plan çıkardım ve planı detaylandırdım ne zaman başlayacağım neden başlamak istiyorum gibi sorular istersen bu soruları detaylı bir şekilde yazabilirim sana.. işte bunu yaptıktan sonra ben herşeyi erteleyen ben bu çalışmaları günü gününe uygular oldum ve bu çalışmalar toplamda 3.5 saatimi alıyor olsalarda.

herşey sende bitiyor seni harekete geçirecek olan güç içinde onu dışarıda arama birşeyi yapacak olan gücde yapmayacak gücde senin içindedir önemli olan hangisini yapmak istediğini düşünmen ve yapmak istemediğine kulak vermemen

şu kötü olanı susturmak konusuna gelicek olursak bu daha karışık birşey aslında basit bir yolu var iyiyi ve kötüyü ayırmak o kadar zor değil önemli olan isteklerine kulak vermek istemediklerini yapmaya kendini mecbur bırakmamak.

Bazen benim hayaller ile gerçeği karıştırdığım olur daha doğrusu rüyalarım o kadar gerçekci ki rüyalarımda bunun gerçek olduğunu düşünür ve uyandığımda aslında bunun bir rüya olduğunu anlarım bazen karısıyor isde bu durum anlamıyorum neyse benden bu kadar sevgiyle kal..
ßyKuS isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla