Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17-11-2012, 08:05 PM   #2 (permalink)
minnettar
Yüzbaşı

Tesekkür: 319
370 Mesajinıza toplam 892 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
minnettar is on a distinguished road
Standart Cevap: Therapium ameliyatsız boy uzatma merkezi

Alıntı:
MertEfe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
minnetar bana microkırık demedi epifiz uçlarının tekrar aktive edilmesi için kemik zarı uyarıllıyor ve sert kemik dokusunda esneme yapılıyor dedi. iki yönlü bir yüklenme yani dedi.

ayrıca seans başına bana 250 dedi, hiç 600 tl demedi. ayda 3000tl olacak destek tedaviler istemezsen 200tl her ay düşermiş.
Merefeciğim,
Epifiz bezi kapanmamış olanlar için iki işlem söz konusu: hem bez uyarılarak büyüme devam ettirilmeye çalışılıyor hem de kemiklerde micro kırıklar oluşturularak ve iyileşmeyi boyunu uzatmaya yönlendirilerek kemik uzaması sağlanıyor.
Epifiz bezi kapanmış olanlarda kemiklerin doğal esneme kapasitesi kullanılıyor micro kırıklar oluşturulurken ,iyileşme gene boyunu uzatmaya yönelik yönlendiriliyor.Fiat aynı bu 600 verilecek destek uzmanların rakamları imiş.Bu düşülecek rakam da plates ve diyetisyen var.Yani sana 250 demiş ya ,o 50tl lik fazlalık( bana 200 artı 600demişti)12 seansın 50 ile ifadesi oluyor.Umarım açıklayıcı olmuştur.
minnettar isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla