Cevap: bana yardım edebilecek bir telkin var mı ?? İşte benim beynim benim düşüncelerim. Napcaz Supernova? O heba ettiğimiz güzel lise yıllarını ne yapacağız? Ne yapsak da tamir etsek eksiklerimizi? Hikaye bence. Tamir yok. 2.el de bize gelmez. Sıfırını almak mı lazım sence?
Bu hayatı çözemedim. adi bir düşman gibi olmadık zamanda on numara fırsatlar sunup, en olacak zamanlarda o fırsatları sunmaması nasıl bir adiliktir?
Biliyorum bu arkadaşa ve bana "güç içimizde" diyeceksiniz. Biliyoruz içimizde. Ama bu içeriye giden fitili ateşleyebilsek? Bazen bir kıvılcım yeter Supernova. Sabah uyanıp değişmek veya değişmeye başlamak. Tıpkı filmlerdeki gibi. Acayip karizmatik bi duygu ha.
Eğer ölmediysen bunları okuyosan, biliyorum zerre faydası yok sana bu işlerin yazı halinin. Ama. Sana nacizane 25gram beynimle biraz fikir vermek isterim.
arkadaş olur, sevgili olur, ne olursa olur. Tercihen arkadaş daha iyidir. Çünkü rahat konuşursun. Birbirinize "naber la y...", "naptın bugün o kızla ..... .....m" tarzı konuştuğun bi arkadaş. Sana kazık atma ihtimali düşük olsun. Bi insan bi ses bi nefes... kategorisi önemli değil cinsiyetide. Denk gelsin sana öyle bitane. Koyun hayata (çay koyun tabi) :) saçmalayın. anormal olun. OLUN diyorum. OL demiyorum. Bakarsın arkadaşınla kendi çapınızda koşturmaktan, geçmişi ve televizyon izleyerek geçirdiğin o günleri aklına getirmemeye başlarsın. Ne bileyim belki yeşerir yapraklar. Sen özgür olabildikten sonra. Beyninin sana "o seneleri neden heba ettin" tarzı adice oyununa da tutsak olmazsın herhalde?
Nerde öyle arkadaş eş dost dersin belki... Hiçbirimiz bilmiyoruz. belki 2 sokak ötendedir. belkide bir marketten alışveriş yapmaktadır. İçten içe istersen böyle bişeyi, ummadığın anda oluverir herşey. Bakar gülersin "kasım 2012"ye... Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir? Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım? Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz. |