Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-11-2012, 11:04 PM   #50 (permalink)
dromos
 
Üyelik tarihi: Nov 2012
Bulunduğu yer: İstanbul
Mesajlar: 16
Tesekkür: 34
10 Mesajinıza toplam 16 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
dromos is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Benim Hayatım :)

Alıntı:
Senemmms Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Egoyu böyle masum değil diyerek gözümüzde büyüttüğümüzde o hükmediyo bize. Bence onla dost olmaya bakmak lazım ByKus :)
Bütün kararlarımızda bizi arkadan caydırmaya çalışan sen beceremezsin diyen yapma etme diyen o evet ama biz onunla yaşıyoruz yok sayamayız dimi ama? Eğer bi insan saçının şeklini rengini beğenmez ve ömrü boyunca onu kötülerse ne işe yarar bu yada onu gözünde büyütürse . Gidip o saçı kestirip mutlu olsa saçı aklına bile gelmicek. Mesela ben tırnak yiyodum ve uzun tırnaklıları dunyayı kurtarcak güçte muthiş falan görüyo insan. Okadar büyüttümki. Çünkü 19 yıl yedim yani ben bu tırnağı. Sevmiyodum tırnaklarımı sevemiyodum. Bu sene yemeyi kestim 5-6 ay oldu. Uzun tırnaklılar gözüme bile çarpmıyo. Konuyu saptırdım belki biraz ama gözünde büyütmek olayını anlatmak istedim. Tamam ego güçlü çünkü yaşama geldiğimiz andan beri bizle, şişirildi şişirildi ve bu hale geldi. Onunla zıtlaşmak yerine ben onunla konuşuyorum bildiğin :) Evet çok sinsi bişey ama bunu ona belli etmemek lazım. Kıymete binmesin diye. Umarım anlatabilmişimdir ByKus :)
Sevgili Senemmms;
Enerjini ve pozitif dengeni çok sevdim.

Benimde tırnak yeme alışkanlığım var ve kurtulamıyorum.Küçüklüğümden beri tırnaklarımı yiyorum.Bilinçli olarak düşününce kendimi tutup yemeyebiliyorum ancak dalgınlıkla veya stresli olduğum anlarda bir bakmışsın hepsini yiyip bitirmişim.Bu durumdan nasıl kurtuldun.Neler uyguladın.Bana da yardımcı olabilirsen çok sevinirim.
Forumda çok yeniyim.Hatta kişisel gelişim konularında da farkındalığım yeni yeni gelişiyor..Hoopoponoyu hiç uygulamadım.Küçük bir kızım var.Sıklıkla çok yorucu ve zorlayıcı olabiliyor.Zaman zaman isyan ettirebiliyor.Onun üzerinde denemeye karar verdim.Bilgilerini ve deneyimlerini zevkle takip edeceğim.

Işık ve sevgiyle kal...
dromos isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla