Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17-10-2012, 03:35 PM   #13 (permalink)
ßyKuS
Yüzbaşı
 
ßyKuS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: May 2011
Mesajlar: 627
Tesekkür: 865
465 Mesajinıza toplam 989 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
ßyKuS will become famous soon enough
Standart Cevap: Bugün sosyal fobini yenmek için ne yaptın?

bankaya para yaptırmaya giderken çarşıda canım sıkılmaya başlamıştı. Farkında olmadan sürekli kendi hakkımda düşündüğümü farkettim. Bende ilk iş olarak sahip olduğum şeyler için şükretmeye başlamıştım. Bankaya kadar kendimi çok iyi hissediyordum. Bankaya girdiğimde ise aynı ruh haline girdim tekrar.

Nedense insanlarla göz göze gelmek istemiyordum. Bu durum bir süre daha sürdü sonra tekrar şükretmeye başladım ve buda geçici olarak işe yarıyordu. Sonra tekrar canım sıkılmaya başlamıştı. Dedimki insanların bana bakmasından neden rahatsız oluyorsun. kendini sevilmeye layık görmüyor musun ? Hem sende bakıyorsun insanlara gözlerinin içine. İkide bir bana baktığını düşündüğüm kişide ise bir defa bakıyorsa heee normaldir dedim. 2 veya 3 defa bakıyorsa etkilenmiştir.

Sonra kendi kendimle konuşmaya devam ederken özgüveni olan insanlar bu kadar rahat bakabiliyorken başkalarının gözlerine ben neden bakmıyorum dedim. Cevap çok basitti insanların gözünün içine bakmakla ilgili olumsuz ve yanlış inançlara sahiptim ve haliylede insanların gözlerine bakamıyordum.. Ben insanların gözlerine bakmasına yanlış inanç bağlamışken başka biri çevresindeki insanlara çok daha rahat gözünün içine bakıyordu..
ßyKuS isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla