Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-10-2012, 03:58 PM   #14 (permalink)
MILANO
 
Üyelik tarihi: Sep 2012
Mesajlar: 18
Tesekkür: 7
16 Mesajinıza toplam 34 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
MILANO is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Deneme ses ses, deneme bir ki üç.

evettt, cuma günü CD m geldiiii, 16 ayrı başlık ile çekirdek inançta rekora gidiyorum, bunca engele sahipken ben şimdiki bensem engeller kalktığında ne olurum bilemiyorum, bi herkes çekilsin lütfen tutmayın beni. :)
...
bir günlük tutmamaya, merhaba dediğim yerden kısa ve net bilgiler vererek devam etmeye karar verdim. Şimdiye kadar için minik bir özet geçersek, çekirdek inanç çalışması yaptırmadan 1 hafta önce ego güçlendirici- suçluluk- kendine güven ücretsiz telkinlerini dinlemeye başlamıştım. Bu süreçte sitede ne yazıyorsa neredeyse tamamını okudum, ikna oldum hemen acil randevumu aldım. İhtiyacım olduğundan emindim. Özlem hanımla görüştüm, bunuda belirtmeliyim, harika bir görüşmeydi ayrıca çok çok çok teşekkür ediyorum.
Cuma günü gelen CD mi pazartesi dinlemeye başladım, bugüne ne? evet çarşamba! cumhurbaşkanı koruması gibi tek kulağımda kulaklık, mp3 çalar kıyafetlerimin arasından cebime uzanmış şekilde dolanıyorum. günde 10-15 saat tavsiye edilen süreyi 20 saate çıkardım, kulalık artık uzuvlarımdan biri. Sanırım ilk katkısı bu oldu. Mutasyona uğradım.
Elbette şaka bir yana, 2 haftadır dinlediğim ücretsiz telkinler ve 3 gündür dinlediğim cd m ve ödevlerimin ilk katkısı tavan yapmış bir özgüven oldu. Aslında bundan öncede hakkımda yapılan yorumlar özgüveni yüksek şeklindeydi ama kimse bunun çok iyi yaptığım rollerden biri olduğunu bilmiyordu. Şimdi efor sarfetmeme gerek yok, gerçekten özgüvenliyim.
birde yine ilk değişimlerden en önemlisi boğazımın hemen altındaki huzursuzluk hissi, sanki tüm düşüncelerim koca kafama sığmamışta taşmış boğazıma inmiş gibiydi. Şimdi resmen kendimi dinliyorum nerede bu his diye. Baktım yok fazlada zorlamadım açıkçası:) buralar artık o hislere dar geliyor. ;Neşe kapladı tüm mekanı. Neyseki kısa yazdım :) :) şimdilik bu kadar, ama daha da ne olsun öyle değil mi?
herkese sevgiler, bol neşe ve eğlence diliyorum, görüşeceğiz..
__________________
Sınırlı değil ! Sınırlı değilim!
MILANO isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla