Cevap: Sedona 11:11 Solfeggio Frekansları(Dna) aslında bu frekansları dinlemeye devam etmicektim, işe yaramadığı hatta rahatsız edici bir ses geldiği ile ilgili şikayetlerim vardı. Düşündüm işe yarayıp yaramadığını ilk gün dinledikten sonra garip bi rüya gördüm ve iyileşmeme yorumladım bu rüyayı, daha sonra dinlemeye devam edersem bana ne gibi yararları üzerinde biraz durduktan sonra dedim ki kendi kendime ben bunu dinlicem. Tabii burada kendimi motive edip kararlılık göstermemi alkışlıyorum :P :D
2.ci gün de dinlediğimde rahatsız edici frekansları konsantre olmadığım zaman dikkatimi başka birşeye odakladığımda o kadar da rahatsız etmediğinin farkına vardım.. ve bu frekansları dinledikten bir süre sonra tuhaf birşey oldu kendimi sanki bütün sorunlarından kurtulmuş hiçbirşey umrunda olmayan, rahat ve kendimi kuş gibi hafiflediğimi hissettim ve birden durup kendime şöyle bir soru sordum. Böyle hissetmeme neden olan şey nedir ? diye.. Daha sonra o an geçirdiğim bir kaç saatin değerlendirmesini yaptım ve bu frekansların beni böyle hissettirdiği sonucuna vardım. İşe yarıyor olmalı.
Şu aralar farkındalığımın arttığı zamanlar sevgiyle kalın.. |