Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-10-2012, 03:25 PM   #6 (permalink)
ßyKuS
Yüzbaşı
 
ßyKuS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: May 2011
Mesajlar: 627
Tesekkür: 865
465 Mesajinıza toplam 989 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
ßyKuS will become famous soon enough
Standart Cevap: Sorunlardan Kaçmak mı Yoksa Kaçmaktan Vazgeçmek mi ?

:) :) karar verememizin nedenini hiç merak ettiniz mi ? :D Peki karar veremememizin nedeni Değişmeyi Yeterince istemememiz olabilir mi ?

Bu konuyla ilgili bir alıntı... Işık İşçileri - DEĞİŞMEYİ İSTEMEK


''Hepimiz hayatımızın değişmesini, daha kolay ve iyiye doğru git...mesini istiyoruz, ama yeter ki biz değişmek zorunda olmayalım. Çevremizde bizi rahatsız eden herkes ve her şey değişsin ama biz değişmeyelim. Dış dünyamızda değişim olmasını istiyorsak, önce biz "içimizde" değişmeliyiz. Düşünme biçimimizi, konuşma biçimimizi, kendimizi ifade etme şeklimizi değiştirmeliyiz.
Değişime en çok direndiğiniz şeyler, değiştirmeye "En çok ihtiyacınız" olan şeylerdir.
Direnç gösterdiğiniz konuyu bulun, aynanın karşısına geçip, gözlerinizin içine bakarak "Değişmeyi istiyorum" deyin ve ne hissettiğinize dikkat edin. İçinizde bir direnç varsa ya da gözlerinize bakmakta zorlanıyorsanız, kendinizi suçlamadan bu inancınızın nereden geldiğinizi düşünün. Tekrar aynaya bakın, gözlerinizi kaçırmadan boğazınıza dokunarak yüksek sesle "....bu konuyla ilgili tüm direncimi yenmeye istekliyim." Aynda gözlerinizin içine bakarak olumlama yapmak bana göre sonuca ulaşmak için en hızlı yol.''

ne kadar değerli bir bilgi bulmuşum böyle. :)
ßyKuS isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla