Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-10-2012, 04:30 PM   #2 (permalink)
sweeet
Administrator
 
sweeet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Apr 2009
Mesajlar: 4,053
Tesekkür: 19,481
3,779 Mesajinıza toplam 10,280 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to behold
Standart Cevap: UZUN AMA LÜTFEN OKUYUN

Ben öğrencilerimin yapmış oldukları her türlü iyi işini sözel olarak takdir etmeyi seçiyorum. Lise çağına gelmiş gençler ve belli bir yaşın üzerindeki insxanlar için sözel geribildirimler etkili. Şimdi bu yazıyı okuyunca dersine girdiğim 5.sınıf öğrencilerim için böyle birer kurdela hazırlamak çok daha etkili olabilir diye düşünmeden edemedim.

Bugün benlik algısı geliştirilmek için çok az çaba harcanmış gerie kalmış bir öğrencimi diğerlerinden çok daha fazla anlamak için çaba gösterdim. Ve dersin sonunda düşündürücü ve cevabını ben dahil kimsenin aklına getirmediği muzip bir hikaye anlattı. Böyle yapması öyle hoşuma gitti ki. Seni böyle hikayeler anlatırken daha çok görmek isteriz dedim. Şu anda hiç bir dersi sevmediğini biliyorum ama o kadar çok inanıyorum ki benim dersimi sevecek. O, o sınıfa gelen ilk öğrencimdi. Bazı şeyleri öğrenmeye fırsatı olmamış ama öğrnecek çok şeyi olması bir yandan da harika.

İyi şeyler yapan herkes çok basit bir şey bile olsa takdir edilmeyi hak ediyor. Takdir ettiğiniz güzellikler karşınızdakinin size hem sevgisini hem de bazen saygısını arttırabiliyor.
__________________
Benim Kişisel GeliŞim Yolculuğum: http://www.hayatimdegisti.com/forum/...olculugum.html



Hayatın düşüncelerinin aynasıdır.

sweeet isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla