Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-10-2012, 12:26 PM   #2 (permalink)
ßyKuS
Yüzbaşı

ßyKuS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 865
465 Mesajinıza toplam 989 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
ßyKuS will become famous soon enough
Standart Cevap: Saplantım var yardım edin

çok rahatsız edici bi durum o anki gerginliğinin yüzüne yansıdığını var karşıdaki kişiyi rahatsız ettiğinin farkında mısın. Azından çıkmasa da beden dili ile o kişiye sorduğu soruya pişman edersin.

benim de söyle bir sorunum va. Geçenlerde kardeşim için okul kıyafetleri almaya gittiğizde bizimle ilgilenen bayan'a kredi kartına indirim yapıyor musunuz dedim (artık nasıl dediysem :) kız başını kaldırdı önce bana sonra da kardeşime bakıp. ''Tamam yaparız. Rahat olun'' dedi ben buna şaşırmışdım. Gerginliğim o kadar belli oluyor mu? diye.. siz ne kadar gizlemeye çalışsanız da beden diliniz sizi ele veriyor.

Kızlarla konuşmada zorluk çekiyorum diyelim konuşmayla ilgili bir çok olumsuz inançlara sahipim ve eminim seninde konuşmak ile ilgili bir takım olumsuz inançlara sahipsin. Sende de vardır. Söylemek isteyipte içine attıkların, hissetklerini dışa vuramama vs.
Bu durumu değiştirmediğin sürece daha çok acı çekiceksin. midene kıramplar girmesi en ufak örneği.. aman mazoşistliğe bağlama olayı.
ßyKuS isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla