Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-10-2008, 06:05 PM   #4 (permalink)
Belgin ∞

Redflowers
 
Belgin ∞ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2008
Mesajlar: 3,010
Tesekkür: 28,441
2,242 Mesajinıza toplam 14,584 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Belgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond repute
Standart Ynt: Rüyalarınız sizin hakkınızda neler söylüyor? (test)

Dünyanın Tepesindesiniz

Rüyalarınız sizin güçlü, kendine güvenen ve kontrollü biri olduğunuzu gösteriyor. Belki yakın bir zamanda rüyalarınızın insanı ile tanıştınız yada iş yerinde patronunuz nihayet sizin yeteneklerinizin farkına vardı ve size beklediğiniz zammı yaptı. Sebebi ne olursa olsun kendinize güveniyorsunuz ve yeni fırsatları değerlendirmek için heyecanlı bir bekleyiş içindesiniz. Sadece unutmayın, yaşamda her şeyi kontrol edemezsiniz. Dolayısıyla zaman zaman enerjiniz azalırsa yada kötü hissederseniz kendinize çok da kötü davranmayın, bunun geçici olduğunu hatırlatın ve her şeyin düzelmesini bekleyin.

Öneri: Rüyalarınızı günlük sorunlarınızı çözmek için bir araç olarak kullanabilirsiniz. Gece uyumadan önce, çözmekte zorlandığınız konu ile ilgili kendinize bir soru sorun ve bilinçaltınızın rüyalarınız aracılığı ile sorunuza cevap vermesine izin verin. Yanıbaşınızda kağıt ve kalemi hazır tutun, böylece unaır uyanmaz hemen not edebilesiniz.

Suzzy'im harika bir test ve gerçekten çok doğru benim için.Sağol canım eline sağlık.

Ben bu öneriyi uzun zamandır yapıyorum zaten ve çok yanıtlar aldım rüyalarımdan.Rüya günlüğü tutmaya başladığımdan beri de çok netleşti rüylarım ve daha çok hatırlanır oldu.Ben rüyalarıma uyanmayı seçtim ve rüyalarım da buna yol açarak onu daha çok sevmemi sağladı.Dilerim herkes bir gün rüyalarına uyanır.
__________________
Ben Tanrı'nın bir çocuğuyum ve Dünya denen bu yerde olmaya layığım. Ruhun adına, şifamı birlikte-yaratıyor ve titreşimimin değişmesini seçiyorum. Tanrım, kontratımı gerçekleştirebilmem için bilmemi istediğin şey nedir?
Belgin ∞ isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla