Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-10-2008, 05:11 PM   #2 (permalink)
selinarosa
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Sep 2008
Mesajlar: 94
Tesekkür: 24
67 Mesajinıza toplam 232 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
selinarosa is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: Rüyalarınız sizin hakkınızda neler söylüyor? (test)

Valla hiç beklemiyordum ama doğru çıktı.

Kontrolünüzü Yitiriyorsunuz

Rüyalarınız kontrolünüzü yitirmekte olabileceğinizi, güçsüzleştiğinizi yada huzursuz hissettiğinizi gösteriyor. Belki yakın bir tarihte işinizi kaybettiniz, yada sevdiğiniz bir insanı yitirdiniz. Neden ne olursa olsun şu anda kontrol edemediğiniz yada değiştiremediğiniz problemler arasında gidip gelen bir pin pon topu gibi hissediyorsunuz. Rüyalarınız belkide size uzun zamandır vermekten kaçındığınız o büyük kararı verme zamanınız geldiğini hatırlatmaya çalışıyor yada şu anda zor bir dönemden geçtiğinizi kendinize kabul etmeniz gerektiğini söylüyor. Sonuç olarak biraz sakinleşmeye çalışın ve bu zor dönemin de geçeceğini hatırlamaya çalışın.

Öneri: Rüyalarınızı günlük sorunlarınızı çözmek için bir araç olarak kullanabilirsiniz. Gece uyumadan önce, çözmekte zorlandığınız konu ile ilgili kendinize bir soru sorun ve bilinçaltınızın rüyalarınız aracılığı ile sorunuza cevap vermesine izin verin. Yanıbaşınızda kağıt ve kalemi hazır tutun, böylece unaır uyanmaz hemen not edebilesiniz.

Sitenin adı da ne güzelmiş. Hatunca.net hahaha! Dilberce.net, Hanımca.net, Hatunca.net en komiği bu!
Hatun-hatuna.net hahaha! Dilber-dilbere.net 44 Ay bilmiyorum ama böyle şeyler bana nedense çok komik geliyor! Altın günü, kadın programları bilmem ne!
selinarosa isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla