Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-09-2012, 12:12 AM   #1 (permalink)
bir damla deniz
Guest
 
Mesajlar: n/a
Standart Cevap: sanki negatif e ayarlanmışım

merhaba isimsiz,

senin durumunu sanırım en iyi ben anlayabilirim. Benzer şeyleri yaşadım. Annem babam hep kavga ederdi. Daha doğrusu babam yapardı bunu. Anlatmaya gerek duymadığım daha başka şeyler. Zavallı annem bir şey yapamazdı, biz de yapamazdık. Küçüktük. Ayrıldılar. İyi oldu, güzel oldu.
Babamın yanında kaldım yıllarca. Yalnız kaldım, içime kapandım, asosyal oldum. vs. vs.

Bu olayların çocuklar üzerinde ne tür etkileri olacağını biliyorum ve yaşıyorum. En belirgin etkisi sosyal yönden oluyor.
Cesaret eksikliği, kendine güven eksikliği ve hayata karşı isteksizlik. Şu an farkında olduğum belirgin sorunlar bunlar.

Şimdi evliyim bir kızım var. Önceden korkardım, acaba ben babamdan gördüğüm gibi davranır mıyım? Bu boş bir endişe.
İnsan ne gördüyse öyle davranmayabiliyor. Ne gördüysem tersini yapıyorum.
Kızım 9 yaşında. Ona felsefe ve psikolojiden bile bahsediyorum. Ve anlıyor. Hiç böyle düşünmemiştim diyor. Ne kadar zeki olduğuna şaşırıyorum bazen.
Biz de farklı olabilirdik, eğer farklı davranılsaydı.

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

  Alıntı ile Cevapla