Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27-08-2012, 09:58 PM   #3 (permalink)
barbaros_y
 
Üyelik tarihi: Aug 2012
Mesajlar: 7
Tesekkür: 0
7 Mesajinıza toplam 10 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
barbaros_y is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: barbaros'un değişim günlüğü

3-4 haftadır çekirdek inanç çalışmasından gelen müziklerimi her gece uyurken ve işe giderken dinliyorum ama müzikler o kadar rahatlatıcı ki işe giderken saat (13-14) bile olsa uyuyorum bunu beynimin rahatlamasına ve dalga boyunun değişimine bağlıyorum.
yaptığım olumlamalar ve telkinler ile birlikte ilk gözlemlerim esasında ikili ilişkilerde pasif kaldığımdı. mesela geçenlerde bir olay oldu ; arkadaşım yapmadığım bir şey için bana sinirlendi bende doğal olarak onun böyle olmadığını anlatmaya çalıştım. tabi onunla beraber gizli anlaşma yaptığımızdan benim bu konuyu alttan alacağımı sanıyordu ama beklemediği bir tepki alınca oda şaşırdı. (çünki genelde allaha havale ederdim)
artık söylediklerime daha dikkat ediyorum farkındalık oluştu. annem ile geçen konuştuğumuzda ağzımdan "hayat zor ,çalışmak kolay mı? para kazanmak zor bilmiyorlar tabi" diye bir laf çıktı. tabi farkındalık sayesinde hemen ne dedim şimdi dedim, bunu defterime not aldım niye böyle düşünüyorum bunu düşündüren ne diye çalışmalar yapıyorum.
şu anda çalıştığımız iş yerinde ki çalışma sistemimiz değişecek maddi kayıplar söz konusu olacak herkes için 50 kişilik personel olarak sanırım içlerinde bir tek ben rahatım. çünki benim için iyi olacağını imgeliyor ve düşünüyorum. şükürler olsun.
eskiden hayattan hiç zevk almazdım ama yavaş yavaş artık almaya başladım doya doya gülüyor anın zevkini tadını bandıra bandıra yaşıyorum
herkesi sevmeye çalışıyorum belki tam olarak sevmiyorum ama sevmeye çalışıyorum o da olacak.
birde dün rüyamda gördüklerim var; dün gece günlük sayfamı açtıktan sonra telkin mp3lerimi açtım ve yatağa girdim sonrasında gözüm de ve zihnimde imgeledim hayallerimi ama resmen gözüm kapalı herşeyi görüyormuşcasına hayal ettim hayallerimi , bu esnada uyuyamadım tabi , sonra hayal etmem yavaşlayınca uyuyakalmışım. baya karışık rüyalar gördüm bilinç altım bir cevaplar mı veriyor bu hayallerime tam olarak algılayamıyorum.
neyse bu akşamlık sanırım bu kadar yeter artık ilerleyen günlerde yaşayacağım güzel anılarla birlikte yanınızda olacağım.
yaratıcı gücün varlığına şükürler olsun. bu güne kadar seni ihmal ettiğim ve cahilliğimden ve öğrenmemezliğimden dolayı senden özür dilerim.her geçen anımı mutlulukla ve sevgi ile yaşamayı seçiyorum. şükürler olsun. teşekkür ederim.
barbaros_y isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla