Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-08-2012, 02:02 PM   #5 (permalink)
sweeet
Administrator
 
sweeet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Apr 2009
Mesajlar: 4,053
Tesekkür: 19,481
3,779 Mesajinıza toplam 10,280 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to behold
Standart Cevap: Şifa Çemberi Nedir?

Daha önce bir süre bu çalışmaya benzettiğim bir enerji çalışmasına katılmıştım. Belli özel niyetlerle değil de sadece enerjiyi hissetmek, katkıda bulunmak ve enerjimi de yükseltmek amacıyla katılmıştım. Bahsettiğim şifa odası çalışması şöyleydi.

Alıntı:
"Her PAZARTESİ Saat 23:00 'te yapılacak olan ÜCRETSİZ-ARINMA VE ŞİFA ENERJİLERİ GÖNDERİM ÇALIŞMASI için

NİYET : ''ŞİFA ODASINDAN BANA GÖNDERİLEN TÜM ŞİFA ENERJİLERİNİ EN YÜKSEK HAYRIMA SEVGİ İLE KABUL EDİYORUM ''
_________________________________________________

Gruptaki Tüm Şifa Uygulayıcıları Şöyle bir niyet yaparak gönderimde bulunabilirler :

''ŞİFA ODASI'NDAN ŞİFALANMAK İÇİN NİYET EDEN HERKESE ... ENERJİSİ İLE ŞİFA GÖNDERMEYE NİYET EDİYORUM''

Her Uygulayıcı kendi yöntemleri ile birden fazla şifa tekniğini kullanabilir, Gönderim için kanal olduğu her enerji önce uygulayıcının kendisini şifalandıracaktır.

Gönderimi bitirdikten sonra her uygulayıcıya önerimiz ; Enerji aktarımı için oluşturulan eterik bağları kaldırmaya niyet edip, ellerin dirseklere kadar yıkanması !
__________________________________________________ __

Önceden belirlenen gün ve saatlerdeki enerji gönderim ve şifa çalışmalarına herkes katılabilir ve başkalarına önerebilir.

YAPMANIZ GEREKEN ;

Bir liste oluşturacağız. Listede görünmeniz yeterli ! isim , doğum yılı, yer gibi bilgileri yazmanız gerekmiyor.

Çalışmalarımız üst benlik bağlantıları ve karşılıklı Niyet ile yapıldığı için Şifa direk ''SİZ''e akıyor.

Her enerji çalışmasından önce TOPRAKLAMA için 10-15 dk. kadar toprağa basmanızı, bu mümkün olmadığı durumlarda ılık su ile bir duş almanızı
ya da en azından ellerinizi, kollarınızı, ayaklarınızı ve ensenizi serin su ile yıkamanızı önemle tavsiye ediyoruz.

Günü ve saati geldiğinde ; Rahatsız edilmeyeceğimiz bir ortama geçip, üzerimizdeki metal veya elektronik cihazlar yakınımızda olmayacak şekilde, oturarak ya da uzanarak, eller ve ayaklar çaprazlanmayacak şekilde, gözlerimizi kapatıp, bir kaç kez derin nefes alarak zihnimizi boşaltıyor ,
rahatlıyor ve niyet ederek başlıyoruz!

Çalışmalarımız yaklaşık 25 dakika kadar sürüyor, ancak bunu daha uzun süre hissedebilirsiniz, dilediğiniz zaman dikkatinizi bulunduğunuz
fizik ortama nazikçe çevirip gözlerinizi açabilirsiniz !

Kişiye göre ya da o anki hale göre farklılık gösteren hissediş şeklini enerji akımının ve şifalanmanın olumlu ya da olumsuz göstergesi değildir.

Hissetmek gerçekten önemsiz bir ayrıntıdır, Aslolan Şifalanmak ve sonrasında yaşamınıza kattığı güzellikler ! Gelen enerjiyi kabul ederek niyet eden istisnasız herkes enerjiyi, fiziksel, zihinsel ve ruhsal şifayı alır !

'' SADECE RAHATLAYIP NİYET EDİN VE GELEN ENERJİNİN TATLI HUZURUNUN TADINI ÇIKARIN ''

En Yüksek Hayrınıza Olması Dileklerimizle , Sevgiyle Kalın ! .

Sevgi ve Işıkla ...

Hasan Makam
Reiki Grandmaster/Teacher"
Bizim yapmak istediğimiz şifa çemberi çalışmasında da çalışmaya bir sınır koymak istemiyorum. Herkes içinden geldiği gibi katılabilir. Eski çalışmada olduğu gibi

http://www.hayatimdegisti.com/forum/584263-post1.html

Alıntı:
bir meditasyonla başlayıp , arkasından Ho'oponopono,reiki,dua gibi yöntemlerle enerjimizi istediğimiz noktaya yükseltebiliriz...
Önemli olan birlikte çalışmanın bilincinde ve daha etkili olacağının inancında olmak.

Bununla birlikte hangi yöntemle çalışmak isterseniz isteyin kendinizi ve çalışmaya katılan diğer üyeleri bir çember etrafında toplandığını ve çalışmalarının yaydığı enerjinin birleştiğini imgelemek de faydalı olur diye düşünüyorum. Enerji de göndersek, dua da etsek hepiniz orada benimle birlikte güzel ve iyi için ortak dilekte bulunması benim için önemli.

"Kızılderililer gerçekten çok bilge ve bir çok konuda aydınlanmış kişilermiş." (Alıntı: Işıldayan safir ;) ) Yukarıdaki paylaşımlardan ilkinde 4 yönden ve mevsimlerden bahsedilen kısım benim için çok anlamlı. Burç yorumları da gayet etkileyiciydi ama mevsimler ve hayat döngüsü burçlardan bağımsız. Ve kendimi hasat döneminde hissediyorum. Sessizlik... Ve sonra kış gelecek yeni planları dinleyeceğim içimden hangi yöne doğru gitmek gelirse bu döngü yeni baştan başlayacak.

4 mevsimle ilgili kısımları özellikle bir kez daha okumanızı ve kendi hayat döngünüzde nerede olduğunuzun farkına varmanızı tavsiye ederim. Bu bir yol haritası gibi bir sonraki adımınıza ışık olabilir.

__________________
Benim Kişisel GeliŞim Yolculuğum: http://www.hayatimdegisti.com/forum/...olculugum.html



Hayatın düşüncelerinin aynasıdır.

sweeet isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla