Tekil Mesaj gösterimi
Alt 31-07-2012, 09:12 PM   #1 (permalink)
cansuyu
Binbaşı
 
cansuyu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Apr 2012
Mesajlar: 1,224
Tesekkür: 1,705
1,237 Mesajinıza toplam 3,648 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
cansuyu is just really nicecansuyu is just really nicecansuyu is just really nicecansuyu is just really nice
Standart Sağlıksız İlişkinin Sonucu Bağlanma Fobisi

Bağlanma fobisi: yeni milenyumda bağlanmaktan duyulan korku
Fobi, bir şeye karşı duyulan güçlü korku anlamına gelir. Bu korku aşırı güçlü olduğundan dolayı bastırılması zor bir durumdadır. Bugüne kadar duyduğumuz sayısız fobi türüne son yıllarda yeni bir tane eklenmiş gibi görünüyor: bağlanma fobisi. Yani bir başka kişiye bağlanmaktan duyulan korku. Peki ama bu tam olarak ne anlama geliyor?
Fobiler: korkunun en uç noktası
Fobilerin korkunun en kötü türüdür. Hatta biraz abartacak olursak, gezegende olan şeyler kadar fobi olduğunu söyleyebiliriz; dünyanın bir yerlerinde herhangi bir şeye karşı fobisi olan birileri mutlaka bulunabilir. Yükseklik korkusu, kapalı alan korkusu, örümcek korkusu, karanlık korkusu, su korkusu, hatta insan korkusu . . . evrende bildiğimiz her şeyin fobisi de bulunmaktadır (hatta evren fobisi olanlar bile var!)
İlişki korkusu
Fobi türleri içerisinde, bağlanma fobisi de bulunmaktadır ve bu fobi günümüzde oldukça yaygın durumdadır. Bazıları bu fobiyi (hayatlarını doğrudan etkileyecek şekilde) daha güçlü bir şekilde yaşarken, bazılarında ise daha düşük şiddette görülür. Bu fobinin nedeni genellikle başarısız, sağlıksız ve acı verici bir şekilde noktalanmış bir ilişkidir.

Fobinin kaynağı
Neredeyse bütün fobilerin kaynağı bir başka insandır. Örümcek fobiniz varsa, bunun nedeni muhtemelen küçükken birisinin sizi örümcekle korkutmuş olmasıdır. Bağlanmaktan korkuyorsanız, bunun nedeni de geçmişteki bir ilişkiniz olabilir. Kendinizi yeniden bu türden bir durumda bulmak istemediğiniz için, yeni bir insana bağlanmaktan çekinirsiniz. Dolayısıyla, bağlanma fobiniz nedeniyle, yeni bir insanla gireceğiniz yeni bir ilişkinin de eskisi gibi acı verici olacağından korkarsınız.
Fobi kurban ayırt etmez
Geçmişteki kötü deneyimleri nedeniyle, geleneksel, normal bir ilişkiye giremeyen birçok başarılı erkek ve kadın vardır. Bu kötü deneyimler nedeniyle işlerini/kariyerlerini ön plana koyan ve elde ettikleri profesyonel başarılarla geçmişi bastıran bu insanlar için mutluluğa en yakın şey, sürekli olarak eş değiştirmek ve modern ilişkiler sürmektir.
Kadınlar
Aşırı ölçüde güzel, işlerinde başarılı, sürekli gülümseyen, dost canlısı ve pozitif enerji dolu kaç kadın tanıyorsunuz? Etrafınızda çok fazla böyle kadın olmalı. Bu kadınlar hayatın her alanında başarılılar. Ama iş erkeklerle ilişkiye geldiğinde, tam anlamıyla başarısızlar. Vücutlarını ve ruhlarını tek bir erkeğe veremeyecek kadar bağlanmaktan korkan kadınlar günümüzde oldukça fazla.
Gerçek aşkın yerine
Bu kadınlar gerçek bir ilişkinin boşluğunu, hemen her şey hakkında konuşabildikleri yakın kız arkadaşlarıyla doldurur. Bir erkekle konuşmak istediklerinde arayabilecekleri erkek arkadaşları da vardır. Ayrıca şımartılmak istediklerinde arayacakları erkekler de. Tek gecelik sevgili istediklerinde de bulabilirler. Ama tüm bunları yapabilecek tek bir erkekle gerçek bir ilişki kurmakta zorlanır, hatta özellikle kaçınırlar.
Bu fenomen neden bu kadar yaygın?
Bunun birkaç nedeni olduğunu söyleyebiliriz. Geçmişte yaşanan acı dolu deneyimler en öncelikli nedendir; insanlar bir kez daha böyle bir şeyi yaşamak istemez. Bu nedenle kalplerini kilitlerler. Ancak belli bir düzeye kadar ulaşılabilir bir noktaya geçerler. Kalplerini açabilecek birisiyle karşılaştıklarında, duydukları korku nedeniyle hemen geri çekilirler.
Kalplerini açmanın hiçbir yolu yok
Kadınların gerçek bir ilişki kurabilecekleri erkeklerden kaçmalarını açıklayacak mazeretleri her zaman hazırdır. Herhangi bir ilerleme kaydedemedikleri için hemen pes eden erkekleri, kendilerine layık görmezler. Gerçekten kendileriyle ilgilenen ve kolay kolay pes etmeyen erkekler ise, aşırı ısrarcıdır. bu kadınlar, işler ciddileşmeden peşlerindeki erkeklerden kurtulmanın bir yolunu mutlaka bulur.
Başarı
Bağlanma fobisinin bir diğer nedeni, bu fobiye sahip olan insanların bazılarının kariyerlerinde başarılı olmaları ve gerçek bir ilişkinin kendilerini yalnızca yavaşlatacağını düşünmeleridir. Para ve kariyer sahibi bu kadınlar, kendilerine yetebildiklerini düşünür.
İyileşme
Bağlanma fobisi ciddi bir sorundur; hızlı ve kolay bir şekilde çözülemez. Fobinin kaynağı olan yaraların iyileşmesi için uzun zaman gerekir ve bu yaralar tamamen iyileşene dek kişi normal, sağlıklı bir hayat süremez. İyileşme için bu fobinin üzerine gidilmesi gerekmektedir ve ancak bu aşamadan sonra, güçlü ve inatçı, özel birinin varlığı ile ilerleme kaydedilebilir.
Halen umut var
Bağlanma fobisi yaşayan birisi beyaz atlı prensini ya da prensesini bekliyor olabilir. Bu kişi güven ve aşklarına layık olduklarını göstermelidir. Bağlanma fobisi yaşayan birisinin karşısındaki insana tam anlamıyla güvenmesi gerekir. Bu fobi ancak bu şekilde aşılabilir.
Peki ama böyle özel birisi var mı? Olduğuna inanmaktan başka çaremiz yok.

alıntı

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

__________________
sen neye hazırsan o da sana hazırdır...
cansuyu isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla