Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25-07-2012, 01:55 AM   #27 (permalink)
jaimemiamor
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Aug 2010
Mesajlar: 141
Tesekkür: 84
94 Mesajinıza toplam 240 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
jaimemiamor is on a distinguished road
Standart Cevap: bu sorunumu nasıl aşabilirim?Acil yardım.

Alıntı:
Mahalle Muhtarı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Dün aile hekimine ilacımı yazdırmaya gittim, 4 aydır antidepresan kullanıyorum. Kendi doktorum izinliymiş beni başka bir doktora yönlendirdiler.. Diğer doktoru daha önceden tanımıyordum. Niye antidepresan kullandığımı filan sordu. Ben de majör depresyon hastası olduğumu söyledim. Otur biraz sohbet edelim dedi. Adamla öğle arası boyunca depresyonla ilgili 1 saate yakın konuştuk. Bana tavsiyelerde bulundu. Adamın yaklaşımı çok iyiydi. Halbuki bir pratisyen hekim. Ama gittiğim psikiyatrdan daha iyi iletişim kurabildim.

Gittiğin psikologun seni anlamadığını düşünüyorsan zorlama bence.


Diye yazmışsın. Bunlar depresyon belirtileri, o sebeple depresyonda olup olmadığını sordum. Gittiğin psikologdan çok memnun değilsen, maddi imkanım da yok diyorsan, bence başka bir psikiyatra git. Farklı çözümler önerecektir. Geçmişte anksiyete problemin de varmış. Psikologdan ziyade psikiyatra gitmen daha iyi olur.
mahalle muhtarı ve diğer yazan arkadaşlar babamla konuştum ve kabul etti.Çok mutluyum.Randevu almak için gittiğim psikoloğun numarasını aradım direk psikoloğun kendisi çıktı.İyi günler kimle görüşüyüroomu dedim ismini söyledi.... hanım beni tanıdınız mı ben ... ... dedim.babamla konuşup ona göre sizden randevu alacaktım.Babam kabul etti dedim.İyi dedi.>Sonra ben kafamdaki soru işaretlerini de söyledim.İlk görüşmemizde sanki beni belli bir süreden sonra bana öylesine dinlemiş gibi geldiniz dedim.Sonuçta bu bir süreç işi kafamdaki soru işaretlerini söylemek zorunda hissettim kendimi dedi.Bana dedi ki 'Olabilir,belki sen öyle hissetmiş olabilirsin' dedi.Hem ben de robot değilim.Ben de insanım.Sen benim enerjimi düşürürsen ben de seninle çalışmam dedi.Öyle çok seans kestiğim oldu benim dedi.Bir daha gelme dediğim çok hasta oldu dedi.Ben seni yağlayıp yoğurtlasam ne olacak sen buraya eksiklerini tamamlamaya gleiyorsun dedi.Benim tarzım bu dedi.Halbuki ben kadına sadece hissetiğim şeyi söyledim.kadın hemen savunmaya geçti ve çeçeron bir şekilde konuşmaya başladı.Sonra da telefon yüzüm kapandı.
jaimemiamor isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla