Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20-07-2012, 03:10 PM   #9 (permalink)
Işıldayan Safir
Administrators
Zerynthia
 
Işıldayan Safir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2009
Bulunduğu yer: Mutlulukya
Mesajlar: 5,993
Tesekkür: 49,758
6,229 Mesajinıza toplam 25,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Işıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond repute
Standart Cevap: bugün günlerden ne ?

Alıntı:
sweeet Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Kelebeğim öyle güzel şeyler yazmışsın ki kaleminden bal damlamış, döktürmüşsün. Ama şoktayım biraz. Aslında ben bugün gerçekten bir uğurböceği aradım burada çıktı karşıma uğurum. Ne denir ki buna? Yani işin aslı şöyle ben uğurböcek şeklindeki pastalardan arıyordum arkadaşlarımla yapıcağımız kutlama için bulamadım ama uğur böceğini görmeyi çok istemiştim sen bana hediye ettin. İnşallah uğurum hep benimle olur zaten yoncasına da bayıldım hem uğur hem şans hadi bakalım.

2012 tam gaz devam ediyor yarıladık bu yılı bakalım bu yıl bize neler getirecek daha :) önümde faklı heyecanlar farklı hedefler hayat bizi nereye götürecek hep bu merakım olacak bazen koşuyorum bazen durup izliyorum her şeyden keyif almaya çalışıyorum. Salı günü sınavdan ve tatilden sonra normal hayata döndüğümde sanki yeniden doğmuş gibi hissettim. Bugünkü kutlamalar da harikaydı. :) Hayatımda hiç bu kadar dolu dolu bir doğum günü geçirmemiştim. Hem doğum günümü hem sınavın bitişini kutladım. Şımardım şımartıldım ee ben de iyi ki varım varım ki bu güzellikleri yaşıyorum.

(ezeli)Nurum ve kelebeğim ikiniz de iyi ki varsınız çok şey öğrendim sizden sizi çok seviyorum unutmayın diye sık sık hatırlatıyorum.

İyi ki varsınız.

Tüm sevdiklerim iyi ki varlar.
Canım çok sevindim, kalplerimiz birmiş demek. Gelecek olan bir yolunu bulup mutlaka gelir. Uğurun da buldu işte seni.

Hepimiz hem öğrenci hem de öğretmeniz yaşamın içinde. Birbirimizden besleniyoruz. Hem yüreklerimizi hem de zihinlerimizi birlikte büyütüyoruz. Ben de varlığın ve yaşamıma kattığın anlam için teşekkür ederim.

Evet, gerçekten de iyi ki varsın. İyi ki bizimlesin. Ve hepimiz biraz pampişiz. Yaşasın pampiş kardeşliği!

__________________
Işıldayan Safir isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla