Cevap: adım adım mutluluk:)bu da benim günlük:) merhaba sewgili günlük..bugün çookkk sakindim...yukarı katta uyuyorum..aşağı kattan bir sürü insan sesi geliordu..hiç çekinmeden korkmadan aşağı indim..halamın oğluyla kahvaltı yaptık..sonra babamın teyzesi geldi..oldukçça sıcak karşıladım...yaniiii kadın otursa yanımda sohbet etsem edecektim..o kadar iii we sakindim..beynmde geçen eksiklik duygusu,yetersizlik duygusu falan yoktu..öğlen iki tepsi kızartma yaptım..ikisinin de sosunu farklı yaptım..baya güzel olmuştu:)eskiden iş yapmak bazen hiç içimnden gelmez..ama bugün iyiyidim ya işi de sewerek yapıordum..banyo yaptıktan sonra yine balkonda birilerinin sesi geliordu çekinmeden balkona gittim...1-2 saat sonra sinirliilk hali geldi...bahçeyi falan suladım...annem bahçede ben içierdeydim..kapı çaldı annem geldi sandım ama yanında birilrini sesi geliordu..direk aynaya koştum...abowwwwww kıpkırımızı olmuştummm..yüzüm resmen yanıordu..gittim yüzüme krem sürdüm we kapıyı açtım..onların çayını werdikten sonra odaya kaçtım:)şimdi günlüğümü yazıorum..tam anlamıyla korku değil ama yine de gitmek istemiorum onların yanına ..neyse ya iiiki warım ben:) |