Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17-07-2012, 04:45 PM   #63 (permalink)
sarışınım
Üsteğmen

sarışınım - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 13
194 Mesajinıza toplam 391 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sarışınım is on a distinguished road
Standart Cevap: adım adım mutluluk:)bu da benim günlük:)

16/07/2012
bugün bir enerjiyle kalktım..dün gece zihnini sessizleştir ve sadeleştir dinlemiştim..ewet kendimi ii hissediordum ama yine eksik hissediordum..tam güwenim yoktu..kendini aşağıda hissetme duygusu wardı.annemle bizim odayı temizledik..annemle konuşurken kendimi eksik we yetersiz hissediordum.öğleden sonra sofrya oturunca o duygu biraz gitti..ben annemle yalnız kalınca kendimi yabancı gibi hissediorum..ama o an o durum yoktu...işleri bitirdikten sonra biraz uzandım..baktım biri çağırıo..o an bir heycan bastı..neyse kapyıı açtım iki tan çocuk buğday topluorlarmış..gayet kendimden emin konuştum...hatta kavga ilem ettim.)elini kolunu sallamışlar biz camiye kuran kursu açılması iiçin bağış topluoruz falan...ee dedim neden sizin büyükler toplamıo,hani elinizde belgeniz falan..baya bir direttim yanii...sonra kendime inanamadım:)))motor tarladan döndü..biizmkiler yeni bir kasa almışlar bakmak için dışarı çıktım..bir sürü kişi wardı..biraz çekindim falan...akşam yemekte de rahattım.ııiiki warım ben:)
sarışınım isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla