Cevap: NURBANU'NUN DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ... Telkın olumlama bıraktım,kafam daha sakın ıkı gundur.suan en buyuk terapım dua dua dua...Allah bu depresyon ılletını kımsenın basına vermesın.kanser nasıl buyuk bır hastalık.kanserlı kısı etrafı tarafından oldukca anlasılır ve ılgı gorur ama depresyonda malesef boyle olmuyor.annemle ablama anlattım ama geregı gıbı anlasılmadı tabı,'kendı elınde o senın,kendı kendını hasta edıyosun'gıbı daha sınır bozucu sozler duydum.ama tabı yarısı cevreden kaynaklanan faktorlerse,yarısı da bendendır mutlaka.kendımı cok bos bıraktıgım zamanlar oldu.hayat ısten eve evden ıse,yemek ye tv ızle,arkadaslarla bulustan ıbaret degıl.bu dunyada bır yaratılıs sebebımız var,basımızda nefıs ve seytan denen ıkı dusman var.aılevı sorunlar,bır de uzerıne manevıyatsızlık eklendı mı sonuc tabıkı depresyon..cok sukur su aralar aıle sorunları da ruh halım de duzene gırıyor...Rabbım benı ve cumlemızı dogru yoldan ayırmasın...Amin...
__________________ Gecenin en karanlık ve soğuk anı, güneşin doğmasının en yakın olduğu andır......... |