Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20-06-2012, 04:47 PM   #8 (permalink)
sweeet
Administrator
 
sweeet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Apr 2009
Mesajlar: 4,053
Tesekkür: 19,481
3,779 Mesajinıza toplam 10,280 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to behold
Standart Cevap: BAŞARI İSTENMEDİĞİ YERE GELMEZ!!!

Belki de insanlar hep başkalarının düşüncelerini ölçüt aldıkları için başarı hikayelerini yazmaktan çekiniyor. Önemli olan başardığın şeyin önce seni mutlu etmesi senin için anlamlı ve değerli olması. Hayatım boyunca başarı odaklı oldum. Başarı değerler sıralamamda hep yukarılarda oldu. Öğrencilik hayatımda başarılarım oldu. Bir iki alışma dönemi dışında hep en iyilerden oldum. Ama asıl başarı dıştan denetimden uzak başarmayı gerçekten içten istediğim zaman tattım. Başkalarının iyi demesi için değil kendi kendime iyi diyebilmek için çalıştım.

Kimileri için başarı bir dağı aşmaktır kimileri içinse küçük bir adım atmaktır. Başarı ölçütlerinizi kendiniz oluşturun. Tek rakibiniz önce kendiniz olsun. Kendimle yarışmak bana keyif veriyor en çok.

Başarılı olmayı çok istediğim dönemlerden birindeyim. Öyleyse gelecek o başarı. :) Ama benim başarım asla tek bir sınavın sonucuna bağlı değil. Başarı mesleğini iyi yapabilmektir. Başarı iyi insan ilişkileri kurabilmketir. Başarı iç huzur yakalayabilmektir. Başarı kendin olabilmektir. Başarı sizin takdir ettiğiniz şeydir. Gönül rahatlığı ile başarıyı kendi içinizde arayın diyebilirim.
__________________
Benim Kişisel GeliŞim Yolculuğum: http://www.hayatimdegisti.com/forum/...olculugum.html



Hayatın düşüncelerinin aynasıdır.

sweeet isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla