Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-10-2008, 03:41 PM   #11 (permalink)
awayy
Guest
 
Mesajlar: n/a
Standart Ynt: Telkinlerin Etki Etmediği Kişiler

Alıntı:
kısmen Nickli Üyeden Alıntı
etkilerini zmnla farkedeceksin emimin ben yaklaşık 5 aydır dinliyorum eskiye göre çok çok iyiyim ilk 2,5 -3 ay 16 saat dinliyodum en az şimdi geceleri dinliyorum ve bırakmayı da düşünmüyorum .herneyse benim tavsiyem şu;telkinleri dinleyebildiğin kadar dinle yani şimdi belki telkin sesi de seni sıkıyodur alışma sürecini geçene kadar dinleyebildğin kadar dinle ,ama eğer sende aşırı gerginlik huzursuzluk yapıyosa kaldıramıcak duruma getiriyosa gece yatarken de dinlesen olur.bence beyni, telkine ne kadar çok maruz bırakırsak, değişim -bilinçaltı temizliği o kadar çabuk olur.telkini hangi ses seviyesinde dinlediğimi sormuşsun ben cep telefonundan dinliyorum en yüksek ses 14 ben 10 da dinliyorum bu dinlediğim ses bile yüksek aslında yani uyumadan duyacak düzeyde olma yeterli bence,zaten en yüksek seviyede açsan da uykuda derinleştiğin için uyanırken o ses bile yine az gibi gelir.ağlama durumuna gelince ;ağlama hissi iyi bence ,bi arınma bi rahatlama belirtisi ağlama.genelde bi çok kişi telkinleri dinlediği dönemde bu safhadan geçiyo.yani bi süre sonra dozu biraz daha artabilir aklında bulunsun ,bilinçaltından atılma evresi diye tanımlıyorum ben bu dönemi ağlama rüyalarda belirginlik falan .iyi demek yüzeye çıkmaya başladı .ağlama hissinin üstünü kapama bence ,mesela eve gidince ağla ,inanılmaz rahatladığını farkediceksin ...ama kesinlikle ve kesinlikle telkinleri bırakma ,bu sıkıntının sonu ferahlık 1-1,5 aydır dinlemenin etkilerini çok yakında farkediceksin.
bence suçluluk ve ego güçlendirciyi asla çıkarma kendi sorununa göre diğerlerini de listene bir iki ekle.bunun reçetesi yok ama dediğim 2 telkin taşıyıcı telkin onlar olmadan asla bi telkin listesi yapmam.şimdi 5. ayım ve bu iki telkine ek kendine güveni koydum.sen de sorununa göre listene ek diğer telkinlerden bir en fazla 2 ekleyebilirsin.
sevgilerle
Ben kendimi bildim bileli hüngürt faşırt ağlayan bi insanım ağla Ama son bi yıldır falan baya azaldı. Bugün duygusal bi günümdeyim sanırım. Şimdi ben tam anlamadım. Sen 5 ay sadece suçluluk + ego mu dinledin?? Etki edene kadar sence sadece 2sini mi dinleyeyim? Kusura bakma sana çok soru sordum ama biras yardıma ihtiyacım var benim..
Teşekkür ediyorum.. Çoook öpüyorum..

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

  Alıntı ile Cevapla