17-05-2012, 04:34 PM
|
#177 (permalink)
|
Üsteğmen
Tesekkür: 248
84 Mesajinıza toplam 123 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Boy Uzatma Grubu 18 Nisan 2012 Başlangıç! Yarım saatlik bir meditasyon size yeticektir. Meditasyon rahatlığına ve saflığına ulaştığınız zaman, enerjinin üstünüzden ve içinizden geçmesine izin verin. Vücudunuzun içinde bir enerji iğnesi oluşturun. Onu çok sivri yapın ve keskin olsun. Şimdi genleriniz küçük tüpler içinde hücrelerinizde gezindiğini imajine edin.. Bu iğneye onun görevini ve genlerinizi nası değiştreceğinizi söleyinizemrediniz bunu bir süre yapınız. Enerjinizi ve düşüncenizi iğneye gönderin ve genlere geçirmesine izin verin. Enerji iğnesinin açtığı deliği kapamak çok önemlidir, yapmazsanız, istediğiniz genlere ulaşamazsanız. İğne bir kez hücrelerin yanına geldimi, iğnenin küçük bir enerji tanesine dönüşmesine izin verin ve gen değişene kadar ona etki etsin. Burdan sonra, uyanabilir ve gününüze normal bir şekilde devam edebilirsiniz. Ama henüz işiniz bitmedi herhangi bir iş yaparken tüm gün şunu aklınızdan çıkarmayın Ben ( ne olmak istiyorsanız ) buyum . Bunu genler gerçekten değişine kadar devam ettirin hatta mükemmellik için nerdeyse tamamen evrimleşene kadar. 1-2 hafta sonra değişimleri görmeye başlayacaksınız ve sonuçları hissedeckisiniz. Biyokinezi,yapan bir arkadaşın yaşamış olduğu bir deneyim; - ARKADAŞLAR BEN DE DENEMİŞTİM VE 1 SAAT SÜRMEDİ siz biraz kendi ruhunuzu bu olaya inandırmak için uzun yöntemler arıyorsunuz sanırım.. facebook grubumuzda da anlatmıştım bi arkadaşın merakını gidermek için. burda da anlatayım. öncelikle iyi bir meditasyon şart . ben yapmadım çünkü istediğim an düşüncelerimi boşaltabiliyorum. bir mum alın ateşine odaklanın yada rahat bir ortamda gözlerinizi kapatıp nefesinize odaklanın. önce düşüncelere gelicek ama onlar da yavaşça sizi terketmeye başlıyacaklar. tamamen rahatladığınzda banyo yada ışık voltajı yüksek bir odaya gidin aynanın karışına geçin. göz bebeğinizi yakından ve dikkatlice izleyin. btün kıvrımlarını çizgilerini aradaki farklı renkleri vs vs.. hepsinin farklılaştığını düşünün snra olay beyinde ve ruhta bitiyor. ruhunuzu buna ianandrınca göz bir emir kulu .. benim gözlerim ela. yeşil olmasını denedim. ve yanımda arkadaşım da varDI gerçekten yemyşil oldu .. neden nasıl bilmiyorum belki tekrarlamadıım için ertesi gün biraz biraz eski rengine gönmeye başladı. çok abzürt duruyor diye bende eski haline geri döndrdum. İMKANSIZ DİYE BİRŞEY YOK BÜTÜN OLAY BEYİN VE RUHU İNANDIRMAKTA.. öncelikle rengin gözün en dışından başladığını yavaş yavaş yayılarak göz bebeğine doğru ilerledğni düşünün.. ilk denememde başardım. bilemiyorum çok basit aslında herkese başarılar
|
| |