Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08-05-2012, 04:02 PM   #919 (permalink)
laksmi
 
Üyelik tarihi: Nov 2011
Mesajlar: 7
Tesekkür: 131
7 Mesajinıza toplam 29 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
laksmi is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: HO'OP ARINMA HATTI

Alıntı:
sezgi17 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
merhaba arkadaşlar 2010 dan bu yana hiç bir şey yazılmamış bu forumda.. bende ho'oponopono tekniğiyle yeni tanıştım. bu teknikle ilgili sitede bir kaç yazı gördüm ve bunların çıktısını alarak evde okudum, notları okurken içimden hep ağlamak geldi ve kendimi tutmadım ağladım.bu kitabı almak için çok büyük arzu duydum ve kitabı aldım, kitabı okurkende ağladığım noktalar çok oldu, sorunumu bulmuştum bundan ağlıyordum ve şimdi ister bilinçli olayım isterse bilinçsiz her şekilde kitapda bahsedilen 4 cümleyi söylüyorum, herhangi bir değişim gördünmü diye soracak olursanız henüz görmedim ama kesin kararlı olduığumu biliyorum ve içimdeki bütün hatıralardan arınıp sıfır sınır noktasına ulaşacağıma bütün kalbimle inanıyorum. bu arada kitabı bitirdim ve tekrar başladım okumaya iyice özümsemek için atladığım noktaları tekrar anlayabilmek için.. birde ho'oponopono yöntemini kullanıp değişimi yakalayan arkadaşlar varsa lütfen buraya yazsınlar..Unutmayın huzur benimle başlar, sizinle başlar..
Hepinize sevgiler

sevgili sezgi17, değişim oluyor hem de sürekli...ama o değişimi kafamızda çizdiğimiz şekliyle beklediğimiz sürece farkedemeyebiliyoruz.
o dört cümleyi söylerken, sana negatif hissettiren kayıtlardan arınıyorsun...böylece hayatında olmasını isteyip de olmayan ya da olmamasını isteyip de sürekli tekrar eden durumları yaratan nedenleri temizliyorsun...üstelik sen bu nedenleri temizledikçe sadece senin hayatında değil ortak bilinçte bir dönüşüm başlıyor. Ve nedenler temizlenince de sonuçlar da farklılaşıyor.
Ben bu şekilde algıladığım ho'oponopono yöntemini sürekli uyguluyorum ve olabilecek en kısa sürede değişimleri görüyorum; bu süre duruma ve benim arınmada ne derece yol alabildiğime göre, birkaç gün de olabiliyor birkaç ay da.
Bu mucize yöntemin senin de hayatında harika dönüşümler yaratacağına eminim. Sevgiyle.
laksmi isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla