Cevap: Çaresizim. Öncelikle aramızda hoş geldiniz. Mutlu ve faydalı paylaşımlar olsun.
Gelelim konumuza. Kimse mükemmel değildir. Bugün bir kişinin tavırları beni rahatsız ediyorsa önce dönüp kendi içime bakmayı seçiyorum. Annemle ilgili zaman zaman beni çok zorlayan çatışmalar yaşadım ama bugün bunları en aza indirdim diyebilirim. Onun bana hep huzur vermesini isterdim ama huzuru onun vermesi değil kendim bulmam gerekiyormuş. Ne söylerse söylesin derin bir nefes alıp sakin kalabilmeyi öğrenmem gerekiyormuş. Her şey kendi içimizde. Her zaman mümkün olduğu kadar karşınızdaki insanların iyi yanlarını, size yaptığı iyilikleri ve iyi zamanlarınızı düşünün. Kendiniz dahil kimsenin mükemmel olmasını beklemeyin. Kendiniz söz konusu ise elinizden gelenin en iyisini yapın o zaman vicdanınız da rahat olur. Onu olduğu gibi kabul etmeye çalışın ve ondan da aynısını bekleyin. Bunu yapmayabilir yine de siz onu olduğu gibi kabul edip sevmeye devam ederseniz her şey daha kolay olur. Aile çok değerlidir. Özellikle anne ve babamız varoluş nedenimiz onlar olmasaydı biz olmayacaktık. Koşulsuz sevgi ortamıdır aile. Bunu hissedemediğiniz için vicdanınız belki de bu yüzden rahatsız tavır koyduğunuzda. Kabullenemiyorsunuz olanları. Onun tavırlarınızdan rahatsız olduğunuz sürece aranızdaki koşulsuz sevgi bağını hissetmeye büyük bir engel koymuş oluyorsunuz. Çaresiz değilsiniz yalnızca siz bulabilirsiniz en doğru çözümü. Bulabileceğinize yürekten inanıyorum. Ben de konu ile ilgili nacizane fikirlerimi paylaşmak istedim.
Mutlu ve huzurlu günler dilerim.
Sevgiler. Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir? Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım? Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz. |