Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14-04-2012, 11:29 AM   #8 (permalink)
matri
Yüzbaşı
 
matri - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: May 2010
Bulunduğu yer: izmir
Mesajlar: 587
Tesekkür: 1,012
541 Mesajinıza toplam 1,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
matri has a spectacular aura aboutmatri has a spectacular aura aboutmatri has a spectacular aura about
Standart Cevap: hayatımdaki olumsuzlukları uzaklaştıramıyorum.

Alıntı:
yeliS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Sitenizi tesadüfen buldum.. Bu ve benzeri telkinlerle yazılarla ilgilenen biriyim.. Ama çok büyük sorunuma çare bulamayan biriyim.. Çare vardaa cesareti olmayan biryim. değişimdenn korkuyorum. pişman olmaktan korkuyorum..Hata olabileceğinden korkuyorum....mutsuzumm.. Gitmek istiyorum gidemiyorum.. Kendimi değil bana acı vereni düşünüyorum.. O üzülecek diyee gidemiyorumm... Hayatım geleceğim cıvıl cıvıl biliyorum.. Ama o hayata adım atmaya cesaretim yok..Gitmek istiyorum ama arkamda kalanlar üzülecek diye üzülüyorum...gidemiyorum... Ben evliyim ve aldatılmakla terkedilmekle sonra çocuklarım sebebine birleşip hayatını alt üst eden biriyim. Bana tercih edilen kadın gitmedii çünkü bir kızları var ve benn o kadar aptalim ki kendimi düşünüp hala çekip gidemiyor.. birde onlara kol kanat geriyorum.. vicdanım beni eziyorr... Ne yapıcağımı da bilmiyorum.. bir medet arıyorum.. Çareler çok ta bir cesaret bir sebep arıyorum... offf offff ben neyi bekliyorum........:(((
dun sinemada yeni bir film vardi, "ask yemini" izledim. bence bu filmi izle.. hayatini 2 kere yasayan bir insan ve her iki hayatindaki terk fark, ikincide olgun ve dogru hareket etmesi..
dostum, bu yasanilan olaylar seni asmis, zamani gecmis, ilk anlardaki hamlelerin onemliydi, bundan sonraki yapacaklarin ise, ya dogru yada yanlis olacaktir. ya pismanliklarda devam edecektir, yada mutlulugu bulacaksin, bu zor bir secenek, cunku yeni yasamindada seni uzecek olaylar olacaktir.
bizler karakter olarak sevdiklerimizin cocuklarimizin uzulmemesi icin acilar cekmeye hazir bir milletiz. cevreden gordugumuzu ailemizden gordugumuzu yasiyoruz.
bu olaylar ilk oldugunda hareket etseydin daha rahat olurdu ama bundan sonra bence gec kalmissin, bu hayati yasamaya devam edebilirsin, ama insanlari affetmeyi dene, bu seni rahatlatacaktir, yasanilanlardan bir tecrube cikar ve gecmise gom, bir daha dusunme, ama tecrubelerini hep hatirlamaya calis.
yasanilanlar cok uzucu, umarim dogru yolu bulursun.
__________________
forum sitelerine bayiliyorum...
matri isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla