Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-04-2012, 05:45 PM   #38 (permalink)
sweeet
Administrator
 
sweeet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Apr 2009
Mesajlar: 4,053
Tesekkür: 19,481
3,779 Mesajinıza toplam 10,280 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to behold
Standart

Yani iş tempon düşük diye mi işe gitme konusunda isteksizsin? Alıştığın ortam sana güven veriyor, yeni adımlar atmaktan çekiniyorsun bu konuda bir sürü endişen olduğu aşikar. Yeni bir iş bakmak mantıklı olabilir? En azından bak bakalım ilanlara falan belki seni çeken bir ilan görürsün. Belki görüşmeye gidersin ve bir de bakmışsın ki bambaşka bir işte çalışmaya başlamışsın.

Erken kalkma konusunda en iyi çözüm seni yataktan kaldıracak iyi bir neden bulmaktır. Şuanda onu bulamadığın için zor kalkıyorsun. İmkanım olsaydı deniz kıyısında yürüyüş aslında bana göre gayet cazip bir neden olurdu. Hele de bu mevsimde. Depresyonun kalıntılarını atıp yavaş yavaş bu hallerinden kurtulacağını düşünüyorum. Bir eşin, bir işin var. Bunların iyi yönlerini görmeye çalışıp ve şükretmelisin. Hayatı kendine güzelleştirmek için adımlar atmalısın bundan sonra. Yapmaya başlamışsın zaten biraz daha sabır. Çalışmaya, gelişmeye devam.

Güzel, mutlu ve huzurlu günler.

Sevgiler.


NOT:Profilindeki palyaço resmi çok şirin ama o şirinliğe yakışmayacak kadar hüzünlü. Ben orada gülen bir palyaço görmeyi yeğlerdim bu iyileşme ve gelişim sürecinde.
__________________
Benim Kişisel GeliŞim Yolculuğum: http://www.hayatimdegisti.com/forum/...olculugum.html



Hayatın düşüncelerinin aynasıdır.

sweeet isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla