Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29-03-2012, 12:10 PM   #2 (permalink)
cixili
Teğmen
 
cixili - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Feb 2011
Mesajlar: 32
Tesekkür: 16
26 Mesajinıza toplam 85 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
cixili is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Hayattan Zevk Alamama

Depresyon belirtileri bunlar. benim de aynıları olmuştu. hiçbirşeyin anlamı yoktu hayatta. hep kısır döngü olacak diyodum. herşeyi kafada pratiğe döküp sabah kalk aynı döngü sürsün dursun. yemek ye, çalış arasıra git eğlen. sonunda ölmeyecek miyiz gibi herşeyi basite indirgeme durumları oluyordu. buna ek olarak ömrün boyunca çalış sonuç. hiçbirinin anlamı yok. neye bu koşuş bu çaba? onca zaman içimi yiyen bu durumun temel sebebi, anlamı lazımdı diye düşünmeye başladım. bunun için öncelikli kararım tüm sıkıntılara rağmen nasıl olsa ölcem ama ondan önce bunu öğrenmem lazım acelem yok diye aradım durdum. içimin çok daraldığı dayanılmaz duruma geldiğim de oldu.
bazı insanlar vardır birini karşısına alıp anlatsa o da birşey tavsiye etse anlamı olmaz. boş boş düşünceler dersin. klasik edebiyat patlatmalar. ancak bazen senin birşeyi ararken ki duruma verilen bir cevap seni içinde bulunduğun girdaptan çıkarır. çoğu insana olduğu gibi her şeye yok olma duygusu insanı dibe vurur. çıkamazsın, mengene gibi sıkar seni. patlayasın gelip o an kurtulmak için. Allah kimseyi düşürmesin diyorum şu an. böyle durumlarda inanç durumunda bile boşuklar olur. tamamlayamaz, algın hiçbir şeye çözüm getiremez, bin tane olasılık geçer, kaotik bir ruh hali içine girersin.

konuya girdim yazıyordum ama biraz sert oldu mu olmadı anlayamadım.daha devam etsem inan sana onlarca sayfa yazabilirim. tavsiye vermek ya da şunu yap bunu yapma gibi olaylar saçmalıktan öteye geçmez.

ama genelde bu durum kendini kısır döngüye sokmak, hergün aynı ritüeller, hiçbir planının olmaması, istediğin durumda olamama, istediğin şeye erişememe sonucu aşırı çökkünlük, ya da herşeye çok basit ulaştığın için anlamsız geliyor.
şimdilik bu kadar yazayım, bir iki işim var halletmem gereken.

ama azcık kendinden bahsetsen iyi olur. diğer kişilerde ona göre birşeyler yazar. okuyo musun? çalışıyo musun? yaşantından bahset azcık. neler yaparsın hepsini yaz.
__________________
Her şey üstüne gelip, seni dayanamayacağın bir noktaya getirdiğinde,
sakın vazgeçme!
Çünkü orası gidişatın değişeceği yerdir.

Mevlana
cixili isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla