Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21-03-2012, 02:02 PM   #1 (permalink)
mutluuu
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Dec 2011
Mesajlar: 90
Tesekkür: 126
89 Mesajinıza toplam 291 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
mutluuu is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Kundalini'nin Tehlikeleri

Alıntı:
elisya Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Sevgili Mutluuu;

Cevapların için çok teşekkürler. Anlatıklarını okuyunca bende çok heycanlandım şimdi :))) İnşallah en kısa zamanda bende uyumlanmak istiyorum. Üstelik Usui gibi beklemek gibi bir durum da yokmuş.

Şuanda Usui nin bana yol gösterdiği yerlerde geziniyorum. :)))
Yoga ya ve meditasyon seminerlerine gidiyorum. onların kursları var. Farkındalık kitaplarını okuyorum. Usuinin tadını çıkarıyorum yani. Bunlar reiki konusunda yoluma çıkan gelişim basamakları diye düşünüyorum. :) Bir de Karma çözülmelerim var tabi.
Bu arada Berrin hocanın uyumlamaları olursa kaçırmamayı da istiyorum.
Sanki Kundaliniye hazırlanıyormuşum gibi geliyor bana ama tabi bilemiciğimm :))

Çok teşekkürler Mutluuu' cum.
Yolun hep aydınlık olsun cnm.
Çok teşekkür ederim canım, İçin ne diyorsa o'nu yap nasıl istiyorsan yolculuğunu öyle sürdür her şekilde evren hazır olduğunda sizi buluşturur zaten. O zaman geldiğinde kendin ve herkesin hayrına olmasını dileyip bütün kapılarını aç keyifle tadını çıkar :)

Not; Berna hocanın bebeği oldu şimdilik çalışmalar yapmıyor diye biliyorum belki eylül yada ekim gibi olabilir diye bi mail almıştım kendisinden bi çalışmayla ilgili maille sorduğum sorunun cevabı olarak sanada bilgi olarak vermek istedim..

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

mutluuu isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla