Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28-02-2012, 08:21 PM   #210 (permalink)
sweeet
Administrator
 
sweeet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Apr 2009
Mesajlar: 4,053
Tesekkür: 19,481
3,779 Mesajinıza toplam 10,280 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to behold
Standart Cevap: NATURA SOUND THERAPY (3.0) + KEY

Metotlar benzer değil. Telkinler subliminal mesajlar içerirken bu program sadece ses dalgaları yardımı ile beynimizin yaydığı frekansı belli modlara getirmeye yardımıcı oluyor. Telkinleri dinlerken bu programı kullanmayı hiç düşünmedim. Olumlu etki yapar mı bilmiyorum. Ses dalgaları destekli telkinler olduğunu biliyorum. Ama forumdaki telkinler ritmotrans subliminal olarak hazırlanmış telkinler.

Bu porgramı uzun süreli kullanmak önerilimiyor. Bildiğim kadarıyla günde 3 kez 30 ar dakika periyotlarla dinlenmesi tavsiye ediliyor. Benim en uzun dinleme sürem 1 saati aşmadı. O kadar uzun dinleyince bende baş ağrısı yapıyor ama beyin yorulduğu için böyle bir etki görmüş olabilirim. Beyin dalgalarımı kendi yöntemlerimle kontrol etmeyi seçiyorum bu yüzden. Meditasyon yaparken özellikle beyin dalgalarının frekansı odaklanma arttıkça düşüyor. Alfa seviyesine kadar düştüğünü düşünüyorum bunu nereden biliyorum? Bu programda dinlediğim zaman hissettiğim durumu meditasyonun sonlarına doğru da hissettiğim için öyle olduğuna karar verdim. Alfanın bir altı teta dalgaları o daha yüksek bir konsantrasyon hatta rüya başlamadan hemen öncesi.

Gelişiminizi destekleyecek frekansları seçip dinleyebilirsiniz. ALFA frekansı seçenekleri daha uygundur. Fabrika ayarlarından stres relief, calm down, relaxations seçenekleri uygun olabilir. Kulaklıkla dinlemenizi tavsiye ederim. Arada bir kullanıyorum aklıma geldikçe çok sık kullanmıyorum. Daha çok supreme consantration dinlerim. Deep sleep, create visualizations, immune boots system, mind body healing, deep meditation denediklerim arasında. Aslında baktıkça aklıma geliyor baya da denemişim.Yine de kendim zihnime hükmetmeyi seçiyorum. Böylesi daha sağlıklı geliyor bana.

Bu konuda bildiklerim bunlar. Yine de detaylı araştırılıp bilgi edinilmesi gerekilen bir konu bence. Daha bildiklerimin tamamını aktaramamış olabilirim. Tekrar diyorum bu tür programları kullanırken temkinli olmakta fayda var.
__________________
Benim Kişisel GeliŞim Yolculuğum: http://www.hayatimdegisti.com/forum/...olculugum.html



Hayatın düşüncelerinin aynasıdır.

sweeet isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla