Cevap: jenny'nin günlüğü uzun zamandır ihmal ettim günlüğüm seni farkındayım ama yoğun bir tempo içindeyim istediğim hemde çok memnun olduğum bir işte çalışıyorum ertelemelerimi bırakıp ders çalışmaya başladım her ne kadar bazen üşensemde genel olarak çalışabilir durumdayım:)) vee bugünn işte bugün benim için çok önemli olan bir konuda dileğimin ilk adımı gerçekleşti..eskiden inanç kazanmanın yarısıdır derlerdi pekte kulak asmazdım şuann böyle olduğuna eminim inanç ve dua bir araya gelince süper bir dilekmatik oluyor hehe:)duanın gücüne çok inanıyorum.Allah gerçekleştirmiyeceği duayı kullarına ettirmezmiş ya ne kadarda anlamlı ve doğru.. İnsanlar umutsuz oldukları konularda dualar ederler ancak bunda çoğu zaman şöyle bir durum olur ''dualarım kabul olmuyor'' deyip çıkarlar işin içinden işte bu kişilere bu sözü hatırlatıp bir kez daha düşünüp inançla etmelerini hatırlatmak gerek bence:) Birçok şey için Allah'ıma şükrediyorum.Bununda önemini yeni yeni kavrıyorum şükretmek insanı rahatlatıyor gerçekten. ben mutlu olmayı seçiyorum her daim bu yüzden hep bana güzellikler geliyorr artık ihmal etmicem seni günlüğümm şimdilik hoşçakall.uyku gelir bu kız yatar hi hi:))
__________________ 'Seçtiğiniz şey her ne olursa olsun;ona sahip olabiliriz.Hedefin büyüklüğü hiç önemli değil' |