Cevap: Geri döndüm! :) Günaydın günlüğümmm,
Telkinlerimi açtım şimdi, bütün gün ve gece ben evin içinde yapmam gerekenleri yaparken benimle olacaklar.. :)
Bugün boş geçecek son salı günüm, önümüzdeki haftadan itibaren TEGV'de çocuklarla İngilizce etkinliği yapacağız :)
Pazartesi ve Cuma'ları da okuldayım, yüksek lisans derslerim başlıyor, çarşamba ya da perşembeye de bi ders eklemeye çalışıyorum ama bizim okulda birşeyleri öğrenmek o kadar zor ki, umarım istediğim gibi bi ders programına kısa sürede sahip olurum.
KPSS çalışmam gerek ama hiiiiç içimden gelmiyor,bu kadar olur.
Kendi kendime Fransızca çalışmalarım çok iyi gidiyor, fiillerle ilgili sıkıntımı bir aşarsam güzel olacak herşey, günlüğüme yazmayı bitirdikten sonra Fransızca'nın başına oturacağım :)
Yapmaktan en çok keyif aldığım şeylerden biri, telkin dinlerken bir şeyler öğrenmek için çalışmak :)
Bunları yapmayı uzun zamandır ihmal ediyodum artık daha çok vakit ayıracağım :)
Olumlama mı tam olarak bilmiyorum ama bu ara şu cümleleri kendi kendime tekrarlamak bana çok iyi geliyor :
"Kendime sahibim, kendime aitim, kendi hayatımın, düşüncelerimin duygularımın merkezindeyim."
Kendi değerime sahip çıkıyorum. Kendimi seviyorum, kendimi sevdikçe, hayatımı da seviyorum. Kendimi ve hayatımı sevdikçe, insanlar da beni seviyor ve bana saygı duyuyor... :)
__________________ " Let go and let God" |