Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13-02-2012, 05:50 PM   #117 (permalink)
frezya
Üsteğmen
 
frezya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Oct 2010
Mesajlar: 430
Tesekkür: 2,991
411 Mesajinıza toplam 1,413 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
frezya is a jewel in the roughfrezya is a jewel in the roughfrezya is a jewel in the roughfrezya is a jewel in the rough
Standart Cevap: Evlilikle ilgili Cekim YAsasi Kullananlar

Konuyu yeni okudum.Arzucum son durum nedir?Merak ettim.Olumlamalarına devam ediyor musun?Gelişmeler var mı?Ben de hayal tablomu geçen yıldan beri erteliyorum.Sanırım zamanı gelmedi daha:)Öncelikle kendi içimdeki problemlerimi çözüp,affetmem gereken kişileri affedip,bilinçaltımı temizleyip,ferahlayıp sonra da isteklerim üzerine yoğunlaşmak istiyorum,böyle daha iyi bir zemin olacağını ve kendimi daha iyi hissedeceğimi düşünüyorum.Biliyorsun sen kendini tamamen ve yürekten hazır hissetmedikçe,gerçekten istemedikçe istediğin şey olmuyor.

Alıntı:
kutayhun Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

madem hayırlısını isteyeceğiz çekim yasası neden var.. yıllardır zaten allah hayırlısını versin diyoruz....ben şimdi bu işi zerre anlamadım...hayırlısını ya da hayırlısı olsun ifadesini çekim yasası içerisinde nasıl kullanıyoruz... yok zaten hayırlısı olsun demek çekim yasası ise.. o zaman neden çekim yasası için başlık açıyoruz.. hayırlısı olsun konu başlığı açalım :)

kutayhun,Bir yerde okumuştum birisi Allah'ım mavi gözlü bir sevgilim olsun diye çok dua etmiş.Sonunda karşısına mavi gözlü birisi çıkmış fakat şaşıymış.Demek istediğim şu ki;isterken dikkat edip tam olarak istemek gerek. Kendimden bir örnek vereyim.Bir gün arkadaşımla dolaşırken konu sevgiliye geldi ben de dedim ki ' ya şöyle şöyle bir de şöyle bi sevgilim olsun,çok şey mi istiyorum'' bir kaç ay sonra birisiyle tanıştım,tamam dedim budur,istediğim gibi biri,sonunda buldum sanırım diye düşünürken,ortada büyük yalanlar olduğunu,aslında göründüğü gibi biri olmadığını v.s v.s öğrendim.Çok üzüldüm,kırıldım,bunalım fln. Sonra bir gün aklıma ne geldi biliyor musun? O kişi,o gün arkadaşımla konuşurken istediğim gibiydi,ama en önemli şeyi istemeyi unutmuştum.Bunu da aradan baya zaman geçtikten sonra anladım.Sen istediğin gibi biri için olumlamalarını yap,imgelemeni yap,hatta hayal tablosu bile yap.Yürekten iste.Ama karşına çıkacak kişinin senin için hayırlı olmasını da iste,iste ki istediğin özelliklerde biri karşına çıktığı zaman,senin ve onun hayrına olsun.
Umarım anlatabilmişimdir.Sevgiler
frezya isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla