Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-02-2012, 07:39 PM   #63 (permalink)
Işıldayan Safir
Administrators
Zerynthia
 
Işıldayan Safir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2009
Bulunduğu yer: Mutlulukya
Mesajlar: 5,993
Tesekkür: 49,758
6,229 Mesajinıza toplam 25,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Işıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond repute
Standart Cevap: Yaratıcı İmgeleme Kitabından Alıntılar



Yüksek Amacımızı Keşfetme

Tüm insanların temel bir ihtiyacı da, kendi kişisel yaşamlarını geliştirmek ve onun tadını çıkarmak olduğu kadar, dünyaya ve insanlığa olumlu bir katkıda bulunmaktır. Hepimiz dünyaya ve birbirimize kendi özel ve eşsiz tarzımızla sunacak çok şeye sahibiz. Kişisel iyiliğimiz ve mutluluğumuz da büyük ölçüde bunu ne kadar ifade ettiğimize bağlıdır.

Her birimiz bu yaşam süresinde önemli bir katkıda bulunabiliriz. Bu birçok şeyi de içerebilir, çok basit bir şey de olabilir. Ben bu katkıyı, bu yardımı, yüksek amacımız olarak adlandırıyorum. Bu daima, tamamen ve doğal bir biçimde kendiniz olmayı ve yapmayı içtenlikle sevdiğiniz ve size kolayca gelen bir şeyi ya da birçok şeyi yapmayı içerir.

Hepimiz yüreğimizin derinliklerinde, yüksek amacımızın ne olduğunu biliriz. Ama genellikle, bilinçli olarak, kendi kendimize dahi bunu tanıyıp kabullenmeyiz. Aslında, çoğu insan onu kendisinden ve dünyadan saklamak için birçok çareye başvurmakta gibidir. Bunlar, hayattaki gerçek amaçlarını kabullenip bunu ifade ettiklerinde gelecek güç, sorumluluk ve ışıktan korkar ve kaçmaya çalışırlar.

Yaratıcı imgelemeyi kullandıkça, yüksek amacınızın giderek daha çok farkına varmaya ve ona uyum sağlamaya başlarsınız. Rüyalarınızda, hedeflerinizde ve hayallerinizde tekrarlanma eğiliminde olan unsurlara, yapmakta ve yaratmakta olduğunuz şeylerde var olan belirli niteliklere dikkat edin. Bunlar yaşamınızın temel anlam ve amacının önemli ipuçlarını oluştururlar.

Yaratıcı imgelemeyi kullanırken, bir şeyleri gerçekleştirme yeteneğinizin yüksek amacınızla uyumlu olduğunuz ölçüde başarılı olacağını göreceksiniz. Eğer bir şeyleri gerçekleştirmeye çalışır da bir sonuç elde edemezseniz, bu, yaşamınızın temel kalıp ve anlamına uygun olmayabilir. Sabırlı olun ve içsel rehberinizle uyum içinde olmaya, ona kulak vermeye devam edin. Geçmişe dönüp baktığınızda her şeyin kusursuzca geliştiğini göreceksiniz.

Bu, gezegenimizde büyük bir değişim, daha doğrusu bir dönüşüm zamanıdır. Sadece kendi gerçek, muhteşem benliğimiz olmaya gönüllü olduğumuz ölçüde, her birimizin bu dönüşümde oynayacak bir rolü var.

Yaşamınız Sizin Sanat Eserinizdir

Kendimi bir sanatçı, hayatımı da en büyük sanat eserim olarak görmek hoşuma gider. Her an yeni bir yaratma anıdır ve her yaratma anı da sonsuz olanaklar içerir. Bazı şeyleri her zaman yaptığım şekilde de yapabilirim ya da tüm farklı seçeneklere bakıp yeni, değişik ve potansiyel olarak daha ödüllendirici bir şeyi deneyebilirim. Her an yeni bir fırsat ve yeni bir karar sunar.

Hep birlikte, muhteşem bir sanat eseri olan harika bir oyun oynuyoruz...

__________________
Işıldayan Safir isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla