Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-02-2012, 07:35 PM   #62 (permalink)
Işıldayan Safir
Administrators
Zerynthia
 
Işıldayan Safir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2009
Bulunduğu yer: Mutlulukya
Mesajlar: 5,993
Tesekkür: 49,758
6,229 Mesajinıza toplam 25,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Işıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond repute
Standart Cevap: Yaratıcı İmgeleme Kitabından Alıntılar



Yaratıcı Bir Yaşam

Gerçekleştirilebilecek tek başarılı şey,
bilinçte bir değişim
ya da gelişim yaratan şeydir.
Bu bir cisim, bir beden yaratmış gibi
Tanrıyı tezahür ettiren ya da onu daha bütünüyla açıklayan şeydir.

David Spangler Gerçekleştirme'den

YARATICI BİLİNÇ

Yaratıcı imgeleme yalnızca bir teknik değil, en yüksek açıklamasıyla bir bilinç halidir. Bu, kendi evrenimizi sürekli kendimizin yarattığını derin bir biçimde idrak ettiğimiz ve artık bunun tüm sorumluluğunu üstlendiğimiz bir bilinçtir.

Bizimle Tanrı arasında hiçbir ayrılık yoktur; bizler yaratıcı prensibin bu varoluş düzeyindeki yüce ifadeleriyiz. Gerçek anlamda bir eksiklik ya da yoksunluk yoktur, olamaz; hiçbir şeyi elde etmek için mücadele etmek zorunda değiliz. Çünkü, her şey için gerekli potansiyeli içimizde taşıyoruz.

Yaratıcı imgeleme yoluyla isteklerimizi gerçekleştirme olayı, yüce potansiyelimizi idrak etme ve bu potansiyeli fiziksel düzeyde ortaya koyma sürecidir.

__________________
Işıldayan Safir isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla