Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-02-2012, 01:19 PM   #57 (permalink)
Işıldayan Safir
Administrators
Zerynthia
 
Işıldayan Safir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2009
Bulunduğu yer: Mutlulukya
Mesajlar: 5,993
Tesekkür: 49,758
6,229 Mesajinıza toplam 25,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Işıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond repute
Standart Cevap: Yaratıcı İmgeleme Kitabından Alıntılar



Hazine Haritaları İçin Bazı Örnek Fikirler

İşte size hazine haritaları için hayal gücünüzü kamçılayacak bazı fikirler:

Sağlık: Kendinizi çok sağlıklı, aktif, güzel bir görünümde ve kusursuz sağlığın göstergesi olan faaliyetlere katılırken gösterin.

Ağırlık ya da Fiziksel Durum: Kendinizi kusursuz bir bedenle (bir dergiden böyle kusursuz güzellikte bir beden resmi kesip kendi kafa resminizi ona yapıştırın) harika hissederken gösterin. Nasıl hissettiğinizi göstermek için çizgi romanlardaki gibi ağzınızdan bir balon çıkarıp içine şöyle yazabilirsiniz: "Artık altmış kiloya indiğim ve çok sağlıklı olduğum için çok iyi görünüyorum ve kendimi harika hissediyorum."

Görünüş ve Güzellik: Kendinizi nasıl hissetmek istiyorsanız -güzel, rahat, hayattan zevk alan, canlı ve sevgi dolu- öyle gösterin. Size göre bu nitelikleri temsil eden sözcükleri ve sembolleri de ekleyin.

İlişkiler: Hazine haritasına, kendinizin, arkadaşınızın, sevgilinizin, eşinizin ya da çocuğunuzun fotoğraflarını koyarak aranızda mutlu, sevgi dolu bir iletişim olduğunu; derin, harika bir cinsel ilişkinin hazzını yaşadığınızı vb. gösteren resimler, semboller ve onaylamalar dahil edin.

Eğer yeni bir ilişkinin peşindeyseniz, o kişide ve ilişkide aradığınız nitelikleri temsil eden resimler ve sözcükler bularak, kendinizi o ideal kişiyle birlikte gösterin.

İş ya da Meslek: Kendinizi, arzuladığınız yer ve konumda, ilginç, uyumlu iş arkadaşlarıyla birlikte gerçekten istediğiniz şeyi yaparken, çok para kazanırken (kazanmak istediğiniz miktarı özellikle belirtin) ve ilgili diğer ayrıntılarla birlikte gösterin.

Yaratıcılık: Yaratıcılığınızın gerçekten gelişmekte olduğunu gösteren semboller, renkler ve resimler kullanın. Kendinizi yaratıcı, güzel, ilginç şeyler ortaya koyarken ve yaparken ve bu yüzden harika şeyler hissederken gösterin.

Aile ve Arkadaşlar: Ailenizin üyelerini ve arkadaşlarınızı, sizinle ve birbirleriyle bütünüyle uyumlu ve sevgi dolu ilişkiler içinde gösterin.

Seyahat: Kendinizi olmak istediğiniz yerde, yeterli zaman ve paraya sahip halde gösterin.

Ve benzerleri... Yöntemin özünü kavradınız mı? O halde, neşeli çalışmalar!

__________________
Işıldayan Safir isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla