Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-02-2012, 11:42 PM   #18 (permalink)
Işıldayan Safir
Administrators
Zerynthia
 
Işıldayan Safir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2009
Bulunduğu yer: Mutlulukya
Mesajlar: 5,993
Tesekkür: 49,758
6,229 Mesajinıza toplam 25,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Işıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond repute
Standart Cevap: Yaratıcı İmgeleme Kitabından Alıntılar


Yaratıcı imgelemeyi uygulayarak geliştiğim süreç içinde en önemli bulduğum iki şey ise şunlardır:

1- En yüksek ideallerim ve amaçlarımla ilişkimi sürdürmeme yardımcı olan ilham verici ve yükseltici kitapları düzenli bir biçimde okumak. Genelde başucumda bir kitap bulundurur ve her gece bir-iki sayfa okurum.

2- Kendisi de daha bilinçli yaşamayı öğrenmeyi amaçlayan ve çabalarınızda sizi destekleyecek ve yardımcı olacak bir arkadaş ya da bir arkadaş grubu edinmek. Düzenli olarak ya da ara sıra yapılan uygulamalı bilinç derslerine ya da seminerlere katılmak bu tip bir desteği alma ve başkalarına verme konusunda önemli bir yol olabilir.

Yaratıcı imgeleme süreci birçok farklı düzeyler ve yaklaşımlar içerir.. Herhangi bir durumda bir yöntem uygun olurken diğerinde olmayabilir. Siz kendi enerji akışınızı izlemeli ve çekildiğinizi hissettiğiniz yöntemleri kullanmalısınız.

Örneğin, belirli bir durumda, onaylamalar yapmaya çalışır ve yapamadığınızı görebilirsiniz ya da başarılı bir gelişme elde edemediğinizi hissedebilirsiniz. Bu durumda temizleme işlemini denemek ya da Yüksek Ben'iniz veya ruhsal rehberinizle ilişki kurup ne yapmanız gerektiğini sormak isteyebilirsiniz.

Bir seferinde işe yarayan bir yöntem, başka bir sefer yaramayabilir; bir kişinin işine yarayan bir yöntem bir başkasının işine yaramayabilir. Daima kendinize ve kendi iç dürtülerinize güvenin.

Eğer kullandığınız yöntem size zorladığınızı, arkadan ittiğinizi, fazla çabaladığınızı, gerilime girdiğinizi hissettiriyorsa, onu yapmayın. Eğer bu yöntem size olumlu özgürleştirici, açıcı, güçlendirici, ilham verici geliyorsa yapın.

__________________
Işıldayan Safir isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla