Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-02-2012, 09:51 PM   #4 (permalink)
handesav
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Jan 2012
Mesajlar: 59
Tesekkür: 644
63 Mesajinıza toplam 201 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
handesav is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Çekirdek inanç tespiti yaptırdım:)

Merhabalar,
Bugün telkin cd dinlemelerimin 1. 10 günün 10.günü:) Çok güzel gidiyor. Özellikle erteleme konusunda ilerleme göstermeye başladım. Artık aklıma gelen ve yapmam gereken ne varsa o anda yapıyorum, bu güzel bir gelişme benim için. İştahımaçıldı bayağı, neyse kilo sorunum yok ama yine de dikkatli olmam gerekir. Uzun yıllardır çözülemeyen ve gerçekten benim kendi imkanlarımla çözemyeceğim bir sorunum var, o konuda güzel gelişmeler yaşıyorum.
Sabırsızlık gösterdiğim konularda biraz daha duruldum, tam anlamıyla atlatamadım ama önceye göre daha olumlu bu durum da. 2. 10 günlük dönemde daha iyi netice alacağımı biliyorum.
Bazen dalgalanmalar yaşıyorum, daha sakin ve kendime güvenli oldum. Abdullah bey'in çok kullandığımı tespit ettiği kelimelerim vardı, onlardan bir nebze kurtuldum. Ve bunlar için çaba sarfetmiyorum. 2. ve 3. dönemlerde daha da iyi olacak.
Bir konu da; bu normal mi bilmiyorum ama iç sıkıntıları ve dönem dönem stresler olabiliyor anlamsız yere. Daha önce bu süreçten geçen arkadaşlar varsa deneyimlerini okumak isterim.

Sevgiler,
Hande
handesav isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla