Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29-01-2012, 09:57 PM   #14 (permalink)
jaimemiamor
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Aug 2010
Mesajlar: 141
Tesekkür: 84
94 Mesajinıza toplam 240 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
jaimemiamor is on a distinguished road
Standart Cevap: YARDIMINIZA İHTİYACIM VAR

Alıntı:
Zerynthia Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Ayyy niye böyle umutsuz yazdın mesajını jaimemiamor.

Benim de başımdan geçti bunlar. Sana önerilerim olacak. Elbette sen bunları kendi yaşamına göre şekillendirebilir, kendine göre kalıplara sokabilirsin.

Öncelikle Ego güven güçlendirici-suçluluk-kendine güven telkinlerini dinle. Ben bunları çooookk uzun süre dinledim. Öyle 2 hafta dinleyip bırakmadım. Ya da 2 hafta sonrasında suçluluğu çıkarıyım demedim. Sürekli dinledim. Ardından listene sosyallik artırıcı telkini de ekleyebilirsin.

Aslında işin sırrı ortak bir şeyler paylaşabilmekte. Eğer okulda çok iyi arkadaşlar edinemediysen hobi kurslarına yönelebilirsin. Oradaki arkadaşlıklar daha kaliteli oluyor. Çünkü aynı konuya ilgi duyan insanlar daha çabuk kaynaşabiliyor diye düşünüyorum. Ve çok kitap oku. Lütfen, çoğu kişi bunu önemsemiyor ya da bağlantı kuramıyor ama okumak çok çoookk önemli. Ben inanılmaz derecede yararını görüyorum. Her zaman elimde 3-4 kitap vardır. Ve tüm bunları yapmaya başladıktan sonra çooookkk fazla arkadaşım oldu.

Hayatın içinde her zaman herkes birbirini arayamayabilir. Hal hatır soramayabilir. Bunu da kabul etmemiz gerek tabii ki.

Hem bak artık biz de senin arkadaşlarınız kimse sormasa bile biz sorarız halini hatrını.

Tekrar görüşmek üzere.

Sevgiyle kal sağlıkla nefes al.
Merhaba;
Mesajımı umutsuz yazmadım.Kaygılarım var derken kaygılarım bu konuda değil.Yurtta kalıyorum yurdumu değiştirdim iki ay oldu yeni yurda yerleşeli.Arkadaşım yok ne yurtta ne okulda.Kendimi yalnız hissediyorum.Bu yalnızlık ben de çaresizlik duygusu oluşturuyor.Sonra kaygılanmaya başlıyorum.Olumsuz düşünceleri aklımdan atamıyorum.beni bi bunaltı basıyor atamayınca bunaltıyı panikliyorum ve anksiyete nöbetleri geçiriyomuşum.Tabi ben bunun anksiyete olduğunu 2 ay sonra anladım.Bunun için bana telkin önerebilir misiniz?Kaygılar için.
jaimemiamor isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla